Sivilceli Ciltler Sivilce için defne sabunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
merhaba bayanlar çenemde bitmek tükenmek bilmeyen sivilceler vardı biri sönerken diğeri çıkardı defne sabununu 1 haftadır kullanıyorum ve sivilce çıkması durdu olanlarda söndü. benim gibi sivilcelerle başı dertte olanlarada yarar umarım
otacı marka defne sabunu fiyatıda uygun yüzümüde diğer sabunlar gibi kurutmadı aksine yumuşacık yapıyor zaten hassa ciltlerinde kullanabilceği yazıyor

merhaba bayanlar çenemde bitmek tükenmek bilmeyen sivilceler vardı biri sönerken diğeri çıkardı defne sabununu 1 haftadır kullanıyorum ve sivilce çıkması durdu olanlarda söndü. benim gibi sivilcelerle başı dertte olanlarada yarar umarım
otacı marka defne sabunu fiyatıda uygun yüzümüde diğer sabunlar gibi kurutmadı aksine yumuşacık yapıyor zaten hassa ciltlerinde kullanabilceği yazıyor

Bende dün aldım bu gece yıkıcam umarım işe yarar bıktım bu sivilcelerden yüzünde bekletiyor musun canım:26:

Bende bugun kukurt sabunu aldım
Onu denicem ama defne sabununa da baktım çok güzel kokuyoduu😁

Ben kullandım 5 gün kadar kokusu çok keskin hiç sevmedim birde cildim hassas kızarttı daha çok bıraktım cildim hassas olduğundan doğru ürün bulamıyorum of

Ben kullandım 5 gün kadar kokusu çok keskin hiç sevmedim birde cildim hassas kızarttı daha çok bıraktım cildim hassas olduğundan doğru ürün bulamıyorum of

Yaa benimde cildim çok hassas ama hep yazanlar işe yaradı diye yazmış benimde kafam karışmış durumda😔

defne yağı antibakteriyel olduğu için defne yağı içeren ürünler sivilceler üzerinde etkili oluyor. sadece yüzde değil, saçtakikepeklenme sorununa da iyi gelir.

fakat sabunla cildi temizledikten sonra nemlendirmeyi unutmayın. kurutabilir.

merhaba, antakyada 1960 tan bu yana el yapımı defne sabunu üretiyoruz.Doğallığı ve kalitesi piyasadaki ürünler ile kıyaslanmaz bile, çünkü ailecek aynı sabunu biz de evimizde kullanıyoruz.İsteyen varsa kargo yapabilirim

Back
X