Merhaba kızlar, 20 yaşındayım ozel bi hastanede doktora gittim ve bana 6 seans 'dermapen' 4 seans 'hydrafacial' yapilcagini soyledi. Bu tedaviyi yaptıran var mi ? Yardımcı olursanız sevinirim
merhaba canım ben yüzümdeki derin akne izleri için 3 seans dermapen 1 seans wampirface yaptırdım izlerim çok çok azaldı. dermapeni öneririm istanbulda anadolu yakasında yaptırdım ve dr çok güveniyorum herkese de öneririm . bu sene de kalan izlerim için 3 seans dermapen yaptıracağım bu hafta ilk seansımı yaptıracam. hydrofacial ile de 1 seans 2 ay önce yaptırdım hydrofacial izlere etkisi yok sadece cildini ölü hücrelerden temizliyor parlaklık veriyor
merhaba canım ben yüzümdeki derin akne izleri için 3 seans dermapen 1 seans wampirface yaptırdım izlerim çok çok azaldı. dermapeni öneririm istanbulda anadolu yakasında yaptırdım ve dr çok güveniyorum herkese de öneririm . bu sene de kalan izlerim için 3 seans dermapen yaptıracağım bu hafta ilk seansımı yaptıracam. hydrofacial ile de 1 seans 2 ay önce yaptırdım hydrofacial izlere etkisi yok sadece cildini ölü hücrelerden temizliyor parlaklık veriyor
teşekkür ederim anadolu yakasında florya plaza da dr fatih bey var numarası :0505 718 65 45 gerçekten size de iyi geleceğini düşünüyorum. şimdiden güzel günleriniz olması dileğiyle
Merhaba kızlar, 20 yaşındayım ozel bi hastanede doktora gittim ve bana 6 seans 'dermapen' 4 seans 'hydrafacial' yapilcagini soyledi. Bu tedaviyi yaptıran var mi ? Yardımcı olursanız sevinirim
Altın iğneyi araştırmanı öneririm sahte cihazlar kötü sonuçlar veriyormuş.Asıl cihazlar etkili kız kardeşim için gidip geliyoruz mehmet akgün e lekelerle birlikte sivilce sonrası kalan çukurlar da iyileşti.Şuan tam pürüzsüz değil ama 2 seans sonrası çok daha güzel olur diye umuyorum.Sanırım Ankara da değilsin o yüzden doktorum uzak kalır.İstanbul da da başarılı doktorlar var bu işlemi yapan bir araştır. Dermapen dermaroller gibi uygulamalarda etkili ama altın iğne daha gelişmiş bir tedavi biçimi.