• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce İzleri İçin Fraksiyonel CO2 Lazer Yaptıran Var Mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Ben henüz 17 yaşındayım 8 ay roaccutane kullandım biteli 1 ay oldu. Yüzümde çok sayıda iz ve kızarıklık kaldı. Doktorum eylül ayında bu tedaviyi önerdi.Fraksiyonel CO2 Lazer tedavisi. Fiyat falan hiç sıkıntı değil ama bi iki yerde araştırdım bazılarında başarı %60 iken bazılarında %30 muş hatta yüzü daha kötü olan bile varmış. Yaptıran var mı sizce yaptırmalımıyım bu bendeki izler başka türlü geçmez sanırım ama daha kötüde olabilir lütfen yardım edin Bi türlü karar veremedim

Bence ilaç tedavisinden 6 ay falan sonra yap yapacaksan öyle duydum ben. Benim de haziranda bitti 8 aylık tedavim bekliyoruz.

Dün yaptırdım ben yaptıranlar hakkında nette bakınırken konu acıldıgını gordum ve uye oldum .Bu tedavi de en onemlı olan sey makıne ve sıze uygulanıcak lazer tıpının son surum olması oda radyofrekanslı co2 lazer dir.Piysada bır suru lazer tıpı mevcut cok dusuk fıyatlar verıyo yapıcak doktorlar ole 300 500 yapılacak seanslar deıl o fıyata yaptıranlarda bılsınkı erbıum tarzı cok dusuk dozlu karsılıgnı alamıcanız hatta makıne durumu ve yapan doktorun uzmanlına gore daha kotu olmaması ıcden deıl ınılenderınlık smart-dot makınaların kesındır .Ben cok arasdırdım vede tek uzman turkıyeye getıren kısıde oldum tedavı ettıgı hastaların resımlerını gordum farka bakdım tamamen gorsel anlamda deısmısler .Kaynar suda yanan bır kısının mosmor kalan yanık ızını 2 seansda nasıl eskı ten rengıne dondugunu gorunce hıc terettut etmedım .Suan yuzum kızarık verdıgı temızleyıcıler ve losyon ve kremı suruyorum 10 kafadan evde oldunuzu solıyım 15 gun sonra kontrole gıdıcemen ufak bı kuskkum yok amelıyattan once sonra kı fotolarımı koyabılırım bellı olmaz.Nükhet eroglu baskasına kesınlıkle tavsıye etmıyorum

Back
X