Lekeler, Çiller Sivilce izleri için madecassol

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

vsyrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
12
2
1
Sivilce izlerime denediğim şeyler oldu ama hiçbiri ne yazık ki fayda etmedi :( bende en son adını sürekli duyduğum madecassol ve bepanthol u aldım madecassol gerçekten işe yarıyor izlerim için 4gündür kullanmama rağmen geçmeye başladı madecassol merhemi izlere,bepanthol kremi ise sivilcelere sürüyodum ama bepanthol daha da büyüttü gibi geldi şimdi sadece madecassol kullanıyorum sivilcelere bi etkisi olduğunu söyleyemem ama izler için kesinlikle etkili denemelisiniz :D

kızlar selam. bu madecassol'ü ameliyat izinde kullanıp sonuç alan var mı? acnelyse ile beraber denemeye başladım iki gün oldu da bakalım işe yarayacak mı. önceden kullanan varsa tecrübesini paylaşır mı?

kızlar selam. bu madecassol'ü ameliyat izinde kullanıp sonuç alan var mı? acnelyse ile beraber denemeye başladım iki gün oldu da bakalım işe yarayacak mı. önceden kullanan varsa tecrübesini paylaşır mı?
Madecassolu gece yatmadan önce sürüp yatıyorum ben gündüzde eğer dışarı çıkmıycaksam sürüyorum

Kızlar başka tavsiye edebilceğiniz şeyler var mı? Madecassolun ilk başlarda biraz etkisini gördüm ama şuan hiç bir işe yaramıyor

Kızlar başka tavsiye edebilceğiniz şeyler var mı? Madecassolun ilk başlarda biraz etkisini gördüm ama şuan hiç bir işe yaramıyor
Contractubex izler icin çok etkili ben 3,4 ay kullandim renkleri acildi cok minik delikleri kaldi, sivilce cikinca (bazi sebeplerden dolayi) birakmak zorunda kaldim. Pahali bir jel 70 tl civari , etkisini denedim gördüm gercekten tavsiye ederim :)

Back
X