- 20 Şubat 2015
- 13
- 1
- 36
- Konu Sahibi Melek Sinan
merhabalar yüzümde sivilce izleri var birçok ilaç kullandım fakat geçmedi başka hangi yollar denenebilir nasıl kurtulurum sivilce izlerimden yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızılık mı varmerhabalar yüzümde sivilce izleri var birçok ilaç kullandım fakat geçmedi başka hangi yollar denenebilir nasıl kurtulurum sivilce izlerimden yardımcı olursanız sevinirim
merhabalar yüzümde sivilce izleri var birçok ilaç kullandım fakat geçmedi başka hangi yollar denenebilir nasıl kurtulurum sivilce izlerimden yardımcı olursanız sevinirim
cildim canlı görünüyor ama sadece biraz hafif sivilce izi var kırmızı lekelerbeslenme sivilcede çok önemli ama izler için omega 3 balık yağı kullanabilirsiniz en azından cilt canlanır
evetKırmızılık mı var
Önerin için teşekkür ederim canmlekeler için multiple mushroom öneririm ciltte olan tahrişler vs uzun süreli kullanmda şaşırtıcı iyi geliyor .
canım kili toz halinde alıyosun sıcak suyu soğuttuktan sonra kille karıştırıp sürüyosun ben kil kullandım sivilcelerime bir etkisi olmadıKil maskesini toz olarak mı alıcam ? Nasıl yapıcam kil maskesini yardım eder misiniz? lütfen
Teşekkür ederim canım bide ben yulaf maskesi duydum onu denedin mi sen hiçcanım kili toz halinde alıyosun sıcak suyu soğuttuktan sonra kille karıştırıp sürüyosun ben kil kullandım sivilcelerime bir etkisi olmadı
Ismine pekiBenim yeni keşfettiğim ve sadece 2 haftadır kullanıyor olmama rağmen, cildimi aydınlatan ve lekeleri geçirmeye başlayan kremi keşfetmemden sonra başka krem yada yollar denememe gerek kalmadı. Tibetten getirmişler formülünü. başta etkileri '' hadi canım'' dedirtecek şekilde fakat kokusuna kadar bayıldıım kreme.
ürün nerede ?enim cildim yağlı mı kurumu bilemedim.Hep t bölgemin yağlı diyer yerlerim kuru olduğunu söylediler.Fakat alnım ve şakaklarımda deri altı yağ bezelerim oluştu, üstelik ne ürünler kullanrak her gün temizlememe rağmen...Deri altı olduğu için fondeten sürüyprum yüzüm pütür pütür duruyor.Gidiyorum lorealin maxfactörün ürünleri en pahalılarını kullandım ve hepsi hikaye bunu anladım.Doktora gittim bi jel verdi geçirmezse şırınga ile çekeceğiz dedi.Jelde işe yaramadı o şırınga yönteminide yaptıramadım çünkü çok yüksek bir meblağydı...
Daha sonra doğal dedim gül suyu pudra denedim her gün olmadı,Yüzüm git gide t bölgesinde siyah noktalar oluştu ve iyice çukurlaştı.SONRASI,,
Arkadaşımın bi ablasının yapmış olduğu bir ürünü denemeye kalktım son dedim bir daha buda olmazsa bir daha başka bir şey denemeyeceğim dedim...EVET..
Son deneyimim çok iyiydi...Harika bir ürün cildimi iyileştirmesi yetmiyor,ayrıca ufak bir dokunuşla yüzüm pürüzsüz gözüküyor.Arkadaşlar size bu konuda tavsiye edebileceğim çok güzel bir ürün...Siyah noktaların açmış olduğu derin çukurluklar dahi gitti...ve kullanmış olduğum bu ürün üstelik 90 gün garantilidir.En güzel yanıda bu sanırım.Sizede tavsiye ediyorum arkadaşlar