Varikosel

canzanakaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
4
0
1
23
Arkadaşlar lütfen yardımcı olalım iki yıla yakındır evliyiz bende sorun yok eşimde varıkosel var kaç doktora gittiysek hepsi bu değerlerle olması mümkün böyle olan çok insan var dyor çok ilaç kullandık tedavi de oldu eşim fakat yükselme olmadı gebelikte olmadı çatlatma iğnesi aşılama yaptık ama olmadı eşimin varıikoseli var ama ileri derece olmadığı için ameliyat öneren de var önermeyen de şimdi size soruyorum lütfen yardımcı olursanız o kadar mutlu olurumkı çok zir bir durum

Eklentiler

• IMG_2092.webp
    IMG_2092.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 14
Benim eşimde de çok hafif düzeyde varikosel vardı. Hafif düzeydeki varikoselde beslenme ile sperm kalitesini artırmak çok önemli. Eşim Yediğine içtiğine çok dikkat etti. Protein ağırlıklı beslendi, birçok vitamin kullandı. İnternette araştırırsanız bu vitaminleri mutlaka görürsünüz. Bunlar bize çok iyi geldi insallah size de faydası olur

Benim eşimde de çok hafif düzeyde varikosel vardı. Hafif düzeydeki varikoselde beslenme ile sperm kalitesini artırmak çok önemli. Eşim Yediğine içtiğine çok dikkat etti. Protein ağırlıklı beslendi, birçok vitamin kullandı. İnternette araştırırsanız bu vitaminleri mutlaka görürsünüz. Bunlar bize çok iyi geldi insallah size de faydası olur

Çok teşekkür ederim ne kadar süre dikkat etiniz ne kadar süre de gebelik oluştu bide neler kullandınız önerebilirmisiniz degerlerimi paylaştım sizinkide bu şekildemiydi

Back
X