Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyle maalesefOf kaç tane doktora gittim kaç tane krem sürdüm . Allahını seven bunlara bir çare bulduysa söylesin yüzüm delik delik
Son durum ne acaba?Arkadaşlar benim yüzümde sivilce izleri akne ve ufak çukurluklar var. Doktor tedavisi görüyorum fakat hızlı bir şekilde geçsin istiyorum. Çözümünüz var mı?
Benim malesef sırtımda ve üst kolda kocaman kocaman kahverengi sivilce lekeleri var. Dermapen’in onlara faydası olur mu acaba?Kızlar bende çok uzun yıllardır sivilce lekeleri vardı. Dermapen yaptırdım 1 seans. Gerçekten iyi geldi. Ancak tabiki 1 seans yeterli değil devam etmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Hiç evde tedaviyle,kremle,maskeyle uğraşmayın ben yıllardır neler denedim işe yaramafı. Para ve zaman kaybı hepsi.
Altin iğneyi araştırıyorum bende Mehmet Akgune yaptircam sonuçları yazarım sanada kac yasindasin ?Arkadaşlar benim yüzümde sivilce izleri akne ve ufak çukurluklar var. Doktor tedavisi görüyorum fakat hızlı bir şekilde geçsin istiyorum. Çözümünüz var mı?