• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce izleri ve çukurluklar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

leda93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
50
10
3
31
Arkadaşlar benim yüzümde sivilce izleri akne ve ufak çukurluklar var. Doktor tedavisi görüyorum fakat hızlı bir şekilde geçsin istiyorum. Çözümünüz var mı?

Of kaç tane doktora gittim kaç tane krem sürdüm . Allahını seven bunlara bir çare bulduysa söylesin yüzüm delik delik

lazer diyorlar dermapen diyorlar ya kesin çözüm olacağını bilsem kaç paraysa verir kurtulurum . Kimse kesin çözüm demiyor dermapene bakıyorum nette başkaları daha kötü oldum yüzüm yazmış böyle yaşamaktan bıktım herkes konuşurken yüzüme bakıyor farkedebiliyorum

Fotoğraf ekleyebilir misiniz? Dermapen iyi bir tedvi ancak biraz maliyetli. Evde dermaroller yapabilirsin

Arkadamlar sivilce izleri ve lekelerinden kurtulmayı başaran yok mu gerçekten? Bizede anlatın neler yaptığınızı :KK23:

Arkadaşlar benim yüzümde sivilce izleri akne ve ufak çukurluklar var. Doktor tedavisi görüyorum fakat hızlı bir şekilde geçsin istiyorum. Çözümünüz var mı?
Son durum ne acaba?

Kızlar bende çok uzun yıllardır sivilce lekeleri vardı. Dermapen yaptırdım 1 seans. Gerçekten iyi geldi. Ancak tabiki 1 seans yeterli değil devam etmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Hiç evde tedaviyle,kremle,maskeyle uğraşmayın ben yıllardır neler denedim işe yaramafı. Para ve zaman kaybı hepsi.

Kızlar bende çok uzun yıllardır sivilce lekeleri vardı. Dermapen yaptırdım 1 seans. Gerçekten iyi geldi. Ancak tabiki 1 seans yeterli değil devam etmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Hiç evde tedaviyle,kremle,maskeyle uğraşmayın ben yıllardır neler denedim işe yaramafı. Para ve zaman kaybı hepsi.
Benim malesef sırtımda ve üst kolda kocaman kocaman kahverengi sivilce lekeleri var. Dermapen’in onlara faydası olur mu acaba?

Altin iğneyi araştırıyorum bende Mehmet Akgune yaptircam sonuçları yazarım sanada kac yasindasin ?

Mehmet akgunu bılmem ama ben erol koça gıdeegım prof oldugunu bılıorum kuallanılan makıne verılen enerjı boyu bunlar cok onemlı 27 yasındaym artık daha fazla beklemeyeceğim mevsimı gectı ama seneye mutlaka altın ıgne ve co2 lazer yaptıracağım bu ış kremle maskeyle olacak duzelecek ıs degıl radıkal tedavı şart

Back
X