Ben uzun vadede kullandım yağlı cildi kurutması açısından çok iyidirkükürt sabununu sen denedin mi bende almayı düşünüyorum iyi geliyo mu izlere sivilcelere ve siyah noktalara? :)
sivilce ve siyah noktalara çok etkilide lekede pek değişme yok çok az yanikükürt sabununu sen denedin mi bende almayı düşünüyorum iyi geliyo mu izlere sivilcelere ve siyah noktalara? :)
o laneti yıllarca kullandım ve bir sürü krem hiç bir faydası olmadı şuan roaccutane kullanıyorum zaten son çare :) bir arkadaş kimyasal peeling yapcakmış onu bekliyorum sonuç alırsa bende yapcam ilaçtan sonraBende ise JEL ya da kremler hiç etkili olmadi. Nadixa kullandım lekeler için bir dönem hiç faydasını göremedim çok kararsızım yani
2 ay 20 gün olduda hiç geçecek gibi durmuyo ya hala sivilce çıkıyo ve yüzüm hiç kurumuyo senin kaçıncı ayda geçti sivilcelere ve lekelerin hiçmi geçmediZoretanin bitirdim sivilcem kalmadı iste benimde haziranda bitirdim. Kaçıncı ayındasın, yüzün ne durumda?
kurutuyo ölü deriyi kaldırdığı için siyah noktalarada iyi geliyo tabi hafif sivilcelre iyi gelir akne derecesinde ise pek bişey yapmaz diye düşünüyorumben ilk şu lanet sivilce ve siyah noktalardan kurtulsam izlerinede razıyım
Sivilce çıkması iyi bişey daha dur. Öyle aşırı lekem yok ya. 3. Aya kadar çikar sivilcelerin sonra yavaş yavaş kurulmaya başlar. Psikoloji altüst oluyor o zamanlarda. Geçecek :)2 ay 20 gün olduda hiç geçecek gibi durmuyo ya hala sivilce çıkıyo ve yüzüm hiç kurumuyo senin kaçıncı ayda geçti sivilcelere ve lekelerin hiçmi geçmedi
bende haziranda başladım aralıkta bitcek sivilcem çok yok 3 4 tane ama yanaklaarımda kırmızı leke var çok onlar geçermi ya8 kutu kullandım haziranda bitti bu arada :)
Geçer tedavi bittikten sonra dahada azalır kızarıklar. benim de kulaklarım kızarıyordu anlamadığım bir şekildebende haziranda başladım aralıkta bitcek sivilcem çok yok 3 4 tane ama yanaklaarımda kırmızı leke var çok onlar geçermi ya
hiç umudum yok ama hayırlısı :)Geçer tedavi bittikten sonra dahada azalır kızarıklar. benim de kulaklarım kızarıyordu anlamadığım bir şekilde
ya elma sirkesini kullandım tariş oldu yüzüm dediğin gibi suyla karıştırsaydım keşkegelir ama tek başına sürme biraz suyla karıştır pamuk batır sorunlu yerlere sür gece öyle yat sabah yıka hafifler zamanla aynı şekilde elma sirkesini de deneyebilirsin ama onu biraz daha fazla suyla karıştır çünkü cildin eğer hassassa tahriş edebilir
Tatlım ben kremlerin hiçbir faydasını göremedim kullanacaksan çok düzenli kullanmalısınız 2 ay kadar hiç bırakmadan kullanmalısınkızlar benıde aranıza alınbıktım akneden sıvılceden.ızlerıde var
ruh halımı cokertıyor.nerden başlamam lazım.haftalardır sıvılce kremı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?