Sivilceli Ciltler Sivilce izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende ise JEL ya da kremler hiç etkili olmadi. Nadixa kullandım lekeler için bir dönem hiç faydasını göremedim çok kararsızım yani

Bende ise JEL ya da kremler hiç etkili olmadi. Nadixa kullandım lekeler için bir dönem hiç faydasını göremedim çok kararsızım yani
o laneti yıllarca kullandım ve bir sürü krem hiç bir faydası olmadı şuan roaccutane kullanıyorum zaten son çare :) bir arkadaş kimyasal peeling yapcakmış onu bekliyorum sonuç alırsa bende yapcam ilaçtan sonra

Zoretanin bitirdim sivilcem kalmadı iste benimde haziranda bitirdim. Kaçıncı ayındasın, yüzün ne durumda?

Zoretanin bitirdim sivilcem kalmadı iste benimde haziranda bitirdim. Kaçıncı ayındasın, yüzün ne durumda?
2 ay 20 gün olduda hiç geçecek gibi durmuyo ya hala sivilce çıkıyo ve yüzüm hiç kurumuyo senin kaçıncı ayda geçti sivilcelere ve lekelerin hiçmi geçmedi

ben ilk şu lanet sivilce ve siyah noktalardan kurtulsam izlerinede razıyım

kükürt sabunu tamamen geçiriyomu siyah noktaları ve sivilceleri yani çıkmasını önlüyo mu

bide yüzde buz gezdirmek hafifletiyomuş sivilce izlerini. maden suyuyla yapmıştım ben günde 1 kere yada 2 günde bi kere falan 1 küpü yüzümde gezdirerek eritiyodum şimdi yapmıyorum üşengeçlikten :) faydası hakkında bi fikir veremicem hiç hatırlamıyorum. kahveyle yapan var yeşil çayla yapanlar var meyveleri falan blendırda geçirip yapanlar var ama bana en mantıklı maden suyu ve kahve geldi maden suyu zaten sivilcelere izlere falan iyi gelen bişey diye her yerde okuyoruz bide yüzümüzde eridikçe üstümüze damlıyo falan kahve leke yaparsa diye düşündüm bide yüzünü yıkaman gerekicek zahmetli iş :) ama maden suyunu sür yüzünde kurusun sonuçta suyun mineralli hali

2 ay 20 gün olduda hiç geçecek gibi durmuyo ya hala sivilce çıkıyo ve yüzüm hiç kurumuyo senin kaçıncı ayda geçti sivilcelere ve lekelerin hiçmi geçmedi
Sivilce çıkması iyi bişey daha dur. Öyle aşırı lekem yok ya. 3. Aya kadar çikar sivilcelerin sonra yavaş yavaş kurulmaya başlar. Psikoloji altüst oluyor o zamanlarda. Geçecek :)

ya elma sirkesini kullandım tariş oldu yüzüm dediğin gibi suyla karıştırsaydım keşke

kızlar benıde aranıza alın bıktım akneden sıvılceden.ızlerıde var
ruh halımı cokertıyor.nerden başlamam lazım.haftalardır sıvılce kremı kullanıyorum

kızlar benıde aranıza alın bıktım akneden sıvılceden.ızlerıde var
ruh halımı cokertıyor.nerden başlamam lazım.haftalardır sıvılce kremı kullanıyorum
Tatlım ben kremlerin hiçbir faydasını göremedim kullanacaksan çok düzenli kullanmalısınız 2 ay kadar hiç bırakmadan kullanmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…