kızlar ben bu hani 4 saatte sivilce kurutan jeller varya onlardan kullananların yorumlarını merak ettiğim için buraya konu açıyorum.ben sadece 2 marka gördüm bu konuda fiyatları uygun biri 8 tl civarı ötekisi 11 tl di küçücük bir tüp.gerçekten 4 saatte sivilceleri geçiriyormu yoksa öylesine bir ürünmü cildinizde zamanla kullana kullana leke yaptımı.kullanmak istiyorum ama leke olursa diye korkuyorum.
bende yeni aldım 4 gündür kullanıyorum öle geçirdiği filanda yok kullananlar memnun aslında ama 4-5 günde filan geçiyormuş onda da iz bırakıyor diye çok yorum var aman bıktım artık bu sivilcelerden
kızlar ben bu hani 4 saatte sivilce kurutan jeller varya onlardan kullananların yorumlarını merak ettiğim için buraya konu açıyorum.ben sadece 2 marka gördüm bu konuda fiyatları uygun biri 8 tl civarı ötekisi 11 tl di küçücük bir tüp.gerçekten 4 saatte sivilceleri geçiriyormu yoksa öylesine bir ürünmü cildinizde zamanla kullana kullana leke yaptımı.kullanmak istiyorum ama leke olursa diye korkuyorum.
aknilox %4 var en geç 3 günde geçiriyor. benim cildim karma ve çok sivilceli ama aknilox kullanınca hemen temizliyor.
bir de eczanelerde satılan kabak çekirdeği sabunu var o çok güzel temizliyor.
Jel değil ama Yves Rocher'nin "Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi" diye bir ürünü var. Ben sabahları çıkmadan bir damlacık sürüyorum, sivilcenin görünümünü de düzeltiyor, kurutuyor da. Şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 863835
Ayrıca, geceleri yatmadan önce lavanta yağı sürmeni tavsiye ederim. Hem cidden kurutuyor hem de rahatlatıcı etkisiyle güzel bir uyku çekersin :)
canım bu ürünü nerden alabilirim fiyatı ne kadar. lavanta kokusu benım acaip midemi bulandırdıgından onu yapamıcam ama ürünü deneyebilirim.
aknilox %4 var en geç 3 günde geçiriyor. benim cildim karma ve çok sivilceli ama aknilox kullanınca hemen temizliyor.
bir de eczanelerde satılan kabak çekirdeği sabunu var o çok güzel temizliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?