Sivilceli Ciltler Sivilce kremi terbisil!!!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
terbisil ve zalaın krem kullanan varmı krem olanları...

ben zamanında her türlü sivilce kremini kullandım fakat sivilcelerimi geçireceğine iyice azdırdı heps. artık hiçbir krem kullanmıyorum bol bol su içiyorum fondoten sürmemeye gayret ediyorum gerektiğinde bb krem sürüyorum bu şekilde sivilcelerimden kurtuldum arada minik minik bir tane iki tane çıkıyor onlar da kendiliğinden geçiyor. bence kremleri hiç değdirme suratına. gene her şeyin çözümü kendinde.

Bende de öyle bir iki tane olsa hiç degdirmeyecegm ama biraz fazla..zaten o kremler yüzündn 26yaşındaym ve yüzüm kırıştı.daha başlamadm ama doktorum da sakn vazgeçme kremlerdn daha kötü olur dedi bende korktum öyle deyince..ne zormuş cilt problemi ya bütn günümü zehr ediyor:-(

Ben artık cilt doktorlarına inanmıyorum şahsen insanın tedavisi kendinde bak diyorsun ilaçlar yaramıyor ama şeyi deneyebilirsin birçok arkadaşım bununla sicilcelerinden kurtuldu bir ilaç varmış kontrollü kullanılıyor 6 ay bütün sicilcelerinden arındıriyor adını bilmiyorum ama diymussundur kesin

Duymakla kalmadım kullandm geçici oda malesef.rabbim başka dert vermesn ne dym.ama evlym ve bu yüzdn çok takıyorum esime güzel görünmek istiyorum :-(

yeter artık ama! reklamın cılkını çıkardınız. üşenmemiş 70 yere yazmışsınız aynı mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…