• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce kremi terbisil!!!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
terbisil ve zalaın krem kullanan varmı krem olanları...

ben zamanında her türlü sivilce kremini kullandım fakat sivilcelerimi geçireceğine iyice azdırdı heps. artık hiçbir krem kullanmıyorum bol bol su içiyorum fondoten sürmemeye gayret ediyorum gerektiğinde bb krem sürüyorum bu şekilde sivilcelerimden kurtuldum arada minik minik bir tane iki tane çıkıyor onlar da kendiliğinden geçiyor. bence kremleri hiç değdirme suratına. gene her şeyin çözümü kendinde.

ben zamanında her türlü sivilce kremini kullandım fakat sivilcelerimi geçireceğine iyice azdırdı heps. artık hiçbir krem kullanmıyorum bol bol su içiyorum fondoten sürmemeye gayret ediyorum gerektiğinde bb krem sürüyorum bu şekilde sivilcelerimden kurtuldum arada minik minik bir tane iki tane çıkıyor onlar da kendiliğinden geçiyor. bence kremleri hiç değdirme suratına. gene her şeyin çözümü kendinde.

Bende de öyle bir iki tane olsa hiç degdirmeyecegm ama biraz fazla..zaten o kremler yüzündn 26yaşındaym ve yüzüm kırıştı.daha başlamadm ama doktorum da sakn vazgeçme kremlerdn daha kötü olur dedi bende korktum öyle deyince..ne zormuş cilt problemi ya bütn günümü zehr ediyor:-(

Bende de öyle bir iki tane olsa hiç degdirmeyecegm ama biraz fazla..zaten o kremler yüzündn 26yaşındaym ve yüzüm kırıştı.daha başlamadm ama doktorum da sakn vazgeçme kremlerdn daha kötü olur dedi bende korktum öyle deyince..ne zormuş cilt problemi ya bütn günümü zehr ediyor:-(

Ben artık cilt doktorlarına inanmıyorum şahsen insanın tedavisi kendinde bak diyorsun ilaçlar yaramıyor ama şeyi deneyebilirsin birçok arkadaşım bununla sicilcelerinden kurtuldu bir ilaç varmış kontrollü kullanılıyor 6 ay bütün sicilcelerinden arındıriyor adını bilmiyorum ama diymussundur kesin

Ben artık cilt doktorlarına inanmıyorum şahsen insanın tedavisi kendinde bak diyorsun ilaçlar yaramıyor ama şeyi deneyebilirsin birçok arkadaşım bununla sicilcelerinden kurtuldu bir ilaç varmış kontrollü kullanılıyor 6 ay bütün sicilcelerinden arındıriyor adını bilmiyorum ama diymussundur kesin

Duymakla kalmadım kullandm geçici oda malesef.rabbim başka dert vermesn ne dym.ama evlym ve bu yüzdn çok takıyorum esime güzel görünmek istiyorum :-(

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü ,,,,,, cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersen,,,,,, adresinden veya,,,,,,, facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...
980621-b649073157d9dac17f8a7a0222666817.jpg
980624-81bfc9edb8d86ddfca342304c26faf53.jpg
980623-b918e7115fa4e6ceb34f764602da5ec6.jpg

yeter artık ama! reklamın cılkını çıkardınız. üşenmemiş 70 yere yazmışsınız aynı mesajı

Back
X