Sivilceli Ciltler Sivilce Sabunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ceylano

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
6
0
16
Burdur
Arkadaşlar yüzümde sivilce cıktı 4 ay önce halen geçmedi. doktora gittim 2 krem verdi . Onun dışında gunluk yuzumu yıkarken önereceğiniz sabun var mı?

Merhaba bende şu anda sivilce sabunu araştırıyordum ve okyanus sabununu duydum.Gözeneklere ve siyah noktalara iyi geliyormuş.

Yağlı bir cildin varsa eğer sana KİL sabununu öneririm, fakat her kil sabunu doğal olamayabiliyor. O yüzden ben kendi kullandığım ve memnun kaldığım sabunu önerebilirim, Thalia - Kil Sabunu, aktarlarda ve doğal sabun satan yerlerde bulabilirsin...

Onun haricinde, tuzlu su genelde cilde iyi gelen bir faktördür. Hiç dikkatinizi çektimi bilmem, yaz aylarında denize gittiğiniz günlerde cildiniz pırıl pırıl olur, çünkü tuz ciltteki ölü hücreleri alır ve gözeneklerdeki kirleri temizler/yakar. Eğer bulabilirseniz arada bir deniz tuzu alın, yüzünüzü yıkayabileceğiniz miktarda bir tasa su koyun ve içine göz kararı 1 çorba kaşığı kadar deniz tuzu atın, biraz bekletin suyu, tuz ile özdeşsin, daha sonrasında cildinizi temizleyin ve en son deniz tuzlu su ile yıkayın... Cildiniz nispeten daha iyi ve sağlıklı olacaktır...

Cildin normal ya da yağlıya dönükse kesinlikle sebamedin yeşil sabununu tavsiye ederim. Hem cildin pHıyla uyumlu hem de içinde sabun barındırmıyor. Fakat cildin kuruysa nilera okyanus sabununu deneyebilirsin, o da cildi nemlendiren ve ferahlatan bir sabun. :16:

Back
X