• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce sivilce izleri düģün istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elagozlum2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
99
9
86
34
Selam kizlar

Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.

Porselen makyaj yapıyorlar. Hiç belli bile olmaz canım merak etme. Bir kere yaşayacaksın bunu. Üzme kendini.
large.jpg

large.jpg

Makyajla hallolur tabi..
Siz onlarla yaşamayı ve mutlu olmayı öğrenmelisiniz.
Dış görünüş elbette ki önemli ama hayatınızı kabusa çevirmesine için vermeyin..

Selam kizlar

Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.

Paraya kıyıp iyi bir makyaj yaptırırsın bişeycik olmaz.

kaç yaşındasın ki sen? evlendiğine göre ergenlik döneminde değilsindir. iz bırakan sivilcelerin sebebi neymiş hiç doktora gittin mi?

ayrıca herşey bi makyaja bakar. ne sıkıyorsun canını keyfini çıkar.

Selam kizlar

Sekerim 3 haftada gecer mi bilmem ama her gece elma sirkesi sürmelisin ve hacer kremi var oda sivilce izlerine iyi gelir onun icerigindede elma sirkesi var hangisi isine gelirse onu tavsiye ederim..
Fakat 3 haftadan sonrada gül suyu ile devam etmeni öneririm günes isinlari dik geldigi icin lekelenme ihtimalin artiyor elma sirkesi daha cok kis aylari icin idealdir ama acil durumun oldugu icin kullanman gerek insallah faydasini görürsün

Bir tatli kaşığı ev yogurduna bir cay kaşığı karbonat ekle.
Her gün bir kez yüzüne onu sür.
20 dakika dursun sonra kuruyanlari elinle cok hafifce sürt dokulsun sonra da ılık su ile yika.
Papatya çayi veya gül suyu ile de arkasindan temizlersen bir sey kalmaz inşallah.
Sağlıklı bir cilde kavusursun.
üc hafta da gecer inşallah geçmezse de makyaj ioe kapatirsin inşallah. Hem nisanlin makyajsiz görecek ve seni öyle de sevecek o yüzden el görse kac yazar bosver mutlu olmaya bak o gün :))

Olmek istiyorum hergin gectikce dahada kotu oluyo cildim bugun iki tNe daha sivilce cikti dugun nisanlimi hic birini istemiyorum morelim bozuk kac gundur

Gul suyuymus sabunmus felan ugrasma.
Bendede svilce var, gul suyu yuzumu mahvetti herkeste ise yararken.
Elma sirkeside yuzunu fena kurutuyor, ve kesinlikle suyla acmadan kullanmamalisin yuzune,cildini deler resmen.

Bence sen en yakin bi yuz bakim yerine gorun.
Paraya kiy saglamindan bi bakim yaptir.

Sonra omrun boyunca dugun resimlerine baktikca yuz asicaksin.

Olmek istiyorum hergin gectikce dahada kotu oluyo cildim bugun iki tNe daha sivilce cikti dugun nisanlimi hic birini istemiyorum morelim bozuk kac gundur
ölmek mi istiyorsunuz?sivilce yüzünden mi?
kolunuz bacağınız kopmadı ki allah korusun.çaresi olan bir şey.bir profesyonel makyaja bakar.
bence siz düğün stresini oldukça yoğun yaşıyorsunuz,o yüzden bu kadar gerginsiniz.
biraz sakinleşin.herşey güzel olacak emin olun ;)

Tamamda o makjac silindikten sonra yuzum yine ayni olucak ben bugune kadar fondoten pudra suren biri degildim eskiden hic sivilxe yoktu tertemiz bj cildim vardi simdi boyle oldu elma auyu denedim dahaxa kotu ettim gozenekler cikti patlattom iz kaldi

Stres tavan yapmış sivilceler de artmış

Kendini gerdikçe artar

Regl olacaksan ya da yumurtlama dönemi ise yine artar

Düğün ve stres bitince geçerler

Ellesen de biraz yara olur sonra geçer sıkma canını

Back
X