• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce sivilce izleri düģün istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Selam kizlar

Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.
Bulabiliyorsan Rejuvi, bulamıyorsan Avene termal yüz temizleme jeli bulup sabah akşam yıka. üstüne de neutrugena yağsız nemlendirci.. En kısa yoldan o olur sanırım bir de çinko maskesi..

Hala gecmedi tavan yapti sivilceler gittikcede kotulesiyo cildim bi kax tane cukurlarda kaldi. Eskiden bi tane bile sivilce yoktu ergenlikte cikmayan sivilceler simdi cikiyor.

Gittikce artiyo hic bisey surmedigim halde bu aralar cok terliyorum ondan olabilirmi? Birde koca koca cikiyolar ellemiyorum kendi haline biraktim artik cildimi.
Canım benim bende seninle aynı durumdayım inan eskiden yuzumde hicbisey yoktu birden o kadar cok cıktıki resmen psikolojim alt ust oldu depresyona girdim bunda beni her gorenin aa nolmus yuzune senin yuzune demeside etkili oldu ve ellemedigim halde bir iki tane hafif cukur olustu ne yapsam geciremiyorum hicbi sekilde mutlu olamıyorum kendi haline bıraktım bende napcam boyle bilmiyorum seni cok iyi anlıyorum :(

Izlerinizden kurtulmanın için LR ın sivilce izleri için çok etkili sonuçları olan bir seti var onu öneririm. Kulanıp çok memnun kaldım deneyin. Bilgi almak isterseniz yardımcı olmaktan zevk duyarım

FB_IMG_1442153381822-1.webp

Bu ekip arkadaşımdan gelen birebir kullanıcı yorumu denemeye ne dersiniz

FB_IMG_1442153381822-1.webp

Selam kizlar

Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.

Delik delik Sivilce izleri için ve devam eden sivilce sorunlarınız için yardımcı olabilirim özelden mesaj atabilirsiniz

Back
X