Sivilceli Ciltler Sivilce tedavisi görenler yardımm :'(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
insan içine çıkmak istemiyorum artık 20 yaşındayim son 1 yıldır aşırı derece de sivilce sorunu yaşıyorum ergenliğe yeni girmiş gibiyim dışarı çıkmak istemiyorum resmen psikolojik olarak çöküş yaşıyorum. Tedavi görmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum ya zararı olursa diye kimine tüylenme yapıyormuş kimine kilo aldırıyormuş. lütfen bilen, kullanan, memnun kalan, memnun kalmayan yorumlarınız bekliyorum. Lütfen yardımcı olun :KK43:
Bir arkadaşım tamamen bitkisel bir sivilce losyonu kullanıyor. İlk aşamada cildindeki tüm sivilceler gün yüzüne çıktı sonra hepsi geçti. İsim veremiyorum canım ama istersen özelden yazabilirim...

Doktor bana lekeler icin lazer tedevisi onerdi daha once bitkisel ilaclari cok kullandim hic faydasini gormedim ilac tedavisi bitince yaptirabilirsin dedi.

Bende şuan bu ilaci kullanıyorum ama duydum ki cigerlere cok zarar veriyomus biraz tedirginim acikcasi ama sonucu iyi olur diyo herkes henuz iki hafta oldu kullanmaya basladim ve kendimi cok yorgun hissediyorum bu da bir yan etkisiymis dogrumu acaba?
Merhabalar çok yağlı ve hafif akneli bir cildim olduğu için kışın doktorumun tavsiyesiyle zoretanine başlayacağım.Açıkcası biraz korkuyorum.İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda yan etkilerinden epeyce bahsedilmiş.Saç dökülmesi,dikkat eksikliği,ciltte kuruluk,uyku vs.gibi yan etkileri olduğu doğru mu?Bu sene sınava hazırlanacağım ders çalışmama etki eder mi?Saç dökülmesi herkeste yapıyor mu?cevaplarsanız çok mulu olurum.İyi günler:)

sivilce hapının bendeki yan etkileri: zoretanini daha önce kullanmıştım ben bundan 5 yıl evvel falan evet cildimi pürüzssüz yaptı o zamanlar benim için en önemli şeydi cildim güzelleşssinde nolursa olsun önemli değidi faka yıllar içinde yan etkilerini gördüm ilk önce vücudun yağ dengesini alt üst etti çok hızlı uzayan saçlarım bu ilaç bittikten sonra asla birdaha uzamadı senede 1 yada 2 cnm uzadı o dönem saçlarını kazıtan arkadaşımın saçları suan benden kat ve kat uzun benmki onun çeyreği kadar bile değil hatta oda şaşar bu duruma en kötü etkiyi böbreklerimde çektim ciddi anlamda etkiledi tırnaklarım aynı şekilde kat kat olmayı bırak yok oluyorlar resmen neredeyse derim görünecek son yapılan çalışmaları incelerseniz bu sivilce antibiyotikleri vücuttaki biotin emilimini sağlayan faydalı bakterileri öldürüyormuş bu yüzden ileri zamanlarda sağlıksız kuru ve erken yaşlanan bir cilt hiç uzamayan saç ve parçalanan tırnaklar olarak geri dönüyor bize. seçim sizin ben keşke kullanmasaydım dedim

Back
X