Sivilceli Ciltler Sivilce ve Akne Bandi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elsa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
183
1
Arkadaşlar yüzünde yara gibi sivilce var çok yavaş iyilesiyor. İlaç tedavisi ve krem tedavisi görüyorum Çok şükür diğer sivilceleri iyilesti ama bu sivilce geçmek bilmedi :KK43: Aslında suç benim ben sıktım o yüzden öyle oldu. Okula da bu sivilceyle gitmek istemediğimi için fondoten duruyorum o yüzdendeiiyileşmesi geçikiyor. Eczanede acne bandı diye birşey satılıyor şeffa bir renk hem sivilceyi kapatiyor hhem de iyileştiriyormus. Aslında benim istediğimfondoten surmemek ama iiyileşmesini de engellememek. Acaba bu bantlardan kullanan oldumu? İyilesmesini geciktirir mi? Lütfen yardim edin :KK43:(

Onu bilmiyorum ama çevrende gratis varsa essence nin sivilce kurutucusu var ona iyi diyorlar. Bir de benim arkadaşım limon ve bal karıştırıp maske yapıyordu iyi geliyordu ona. Limon ve tarçını deneyenlerde var.

30 yaşındayım, sağ yanağımda kafam kadar bir sivilce çıktı üç gündür sağ tarafıma yatamıyorum. Oynamazsan, temiz tutarsan, makyaj yapmazsan geçer. Banda falan gerek yok, hava almayacak saatlerce daha beter olacak.

Ergenliğimden beri yüzümdeki sivilceyle ilgili bişey diyenleri sivilcelerimle tanıştırıyorum. İki gündür yanağıma yerleşenin adı ragıp, seninle tanıştığına memnun oldu. :KK66: dalga geçecek bir yöntem bul kendine, iyi geliyor :KK53:

X