Sivilce ve Gebelik

M9258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
57
25
3
32
Adet oncesi yuzunde sivilceleri belirdigi halde hamile oldugunu ogrenen var mi? Yoksa sivilcelenme tamamen adet belirtisi mi?

Adet oncesi yuzunde sivilceleri belirdigi halde hamile oldugunu ogrenen var mi? Yoksa sivilcelenme tamamen adet belirtisi mi?
Bence adet belirtisi degil.. Suan anlım oldugu gıbı sivilce.. Ben ergenlıgımde bile sivilce cıkarmadım 🙈 regl doneminde de 1 yada 2 adet cenemde cıkardı

Ay hadi insaallah😅😅 anladigim kadaroyla gebesiniz. Peki sivilcelenme gebeliginizi ogrenmeden once mi basladi yoksa yeni yeni mi ? :)

Canım inşallah gebesindir
Benimde hamile olduğumu öğrendiğim ay çene bölgem de mini mini sivilceler çıkmıştı
Şimdi de yine arada çıkıyor :)

Benım transfer sonrası ilk belirtim sırtımı kaplayan sivilcelermiş ama ben farketmedim eşim farketmiş pozitif haberi alınca ondan dolayı olduğunu anladık çünkü hiç sivilcem olmazdı

Bende şuan gebe değilim aynı problemi yaşıyorum adet öncesi sürekli sivilcelerim çıkar. 5 aydır birsürü belirti yaşadım değişik değişik ama değişmeyen tek şey sivilce çıkması oldu ve her adet oluşumda sivilcem çıktığında adet olacağımı anlamam gerektiğini kendime söylemeye başladım 😂 inşaAllah siz gebesinizdir ben artık tek sivilcemi takip edeceğim çıkarsa adet çıkmazsa bebek 😂😂

Back
X