• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce ve sivilce izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Carpediem57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
8
3
1
30
Merhaba. Ben sivilce ve sivilce izlerinden rahatsızım. Aslında çok yok ama bende sivilce çıktığın da genel de iri içte ve akneli bir şekilde kocaman çıkıyor. Söyle bir sıkıntım var birde yüzüme nemlendirici krem sürdüğüm de yüzüm çok yağlı oluyor sürmediğim de ise çok kuru kızarıklik yüzümde yanma ve gerginlik hissediyorum.cildiyeye tabiki gittim ama her zaman bana sıradan ilaçlar verip hiç hir faydası olmadı. Bir ara aknetrend kullandım. Bir ay kadar ozaman yüzüm inanılmaz kustu ama bir ay kullanıp ilaca dayanamayıp bırakmak zorunda kaldım. Şimdi ise ne denesem olmuyor. Ne yapabilirim?

Ben de tam kurtuldum diyorum bir iki ay sonra tekrar başlıyor. Şimdi yine birden fazla sivilcem var ve çok acıyorlar. Dün özel bir muayenehaneye gittim, iki krem verdi. Temizleyici ve krem önermesini istedim, malum markaların ergenler için olan temizleyici ve kremini önerip geçti. Ama benim yaşım 30, yani sivilce sorunum olsa da 20 yaşındaki gibi yağlı ama sıkı bir cildim yok. Ben artık anti-aging bakımları, cildimi parlak ve canlı gösterecek bir şeyler istiyorum. Ama doktor sivilceyi görünce ergen ürünlerini yazıp geçiyor. İyi bir cilt doktoru bulmak lazım. Önerisi olanların mesajlarını beklerim. Bulursam burayı güncellerim.

Ben de tam kurtuldum diyorum bir iki ay sonra tekrar başlıyor. Şimdi yine birden fazla sivilcem var ve çok acıyorlar. Dün özel bir muayenehaneye gittim, iki krem verdi. Temizleyici ve krem önermesini istedim, malum markaların ergenler için olan temizleyici ve kremini önerip geçti. Ama benim yaşım 30, yani sivilce sorunum olsa da 20 yaşındaki gibi yağlı ama sıkı bir cildim yok. Ben artık anti-aging bakımları, cildimi parlak ve canlı gösterecek bir şeyler istiyorum. Ama doktor sivilceyi görünce ergen ürünlerini yazıp geçiyor. İyi bir cilt doktoru bulmak lazım. Önerisi olanların mesajlarını beklerim. Bulursam burayı güncellerim.
Ya aynı şekilde katılıyorum sana 29 yasındayım doktora gıdınce medıkal ergen sivilce gıderıcıler verıyorlar ama dısardakı ozel kremlerden haberlerı yok bende parlak purussuz bır surat ıstıyorum artk:( suan the body shopun cay agacı gece maskesı ve cay agacı yagını sipariş ettm denıcem ama hıc umıdım yok kurutuyo falan yazmıslar yorumlarda bakalm guzel gelirse sanada tavsıye ederm sende bulursan bı ürün banada söylersen cok sevınırm buarada sebamedın yuz yıkama köpüğünü kullandm hc memnun kalmadm himalayanın neem özlu kopugu daha uygun fiyatlı genel gunde ıkı kere kullanırsan bıraz suratını temızleme acısından daha guzel acıkcası

Ya aynı şekilde katılıyorum sana 29 yasındayım doktora gıdınce medıkal ergen sivilce gıderıcıler verıyorlar ama dısardakı ozel kremlerden haberlerı yok bende parlak purussuz bır surat ıstıyorum artk:KK43: suan the body shopun cay agacı gece maskesı ve cay agacı yagını sipariş ettm denıcem ama hıc umıdım yok kurutuyo falan yazmıslar yorumlarda bakalm guzel gelirse sanada tavsıye ederm sende bulursan bı ürün banada söylersen cok sevınırm buarada sebamedın yuz yıkama köpüğünü kullandm hc memnun kalmadm himalayanın neem özlu kopugu daha uygun fiyatlı genel gunde ıkı kere kullanırsan bıraz suratını temızleme acısından daha guzel acıkcası
Himalayaninkini denedim, o çok kurutuyor.

Ben doğal bir yüz sabunu buldum, yüzümü onunla yıkıyorum. Ama tonik ve nemlendirme icin watsons daki pure beaty urban shield ürünlerinden memnunum. Sivilceler icin doktorun verdigi kremleri kullandim, ise yaramadi. Tekrar gittim, kullanmaya devam et dedi. Yani hala cozum bulamadim.

The ordinary ninde azelaic asit ürününü siparş vermedm kullananlar memnun amadaha elıme gelmedı sadece tek endişem icinde silikon olması yanı aslında iyi mi olur kotumu olur bılemedım bıkerelıgıne denıxem smdılk memnun kalırsam yazıcam sıEde

Merhaba arkadaşlar sivilceniz için akne vb durumda ise batikonla masaj yapar gibi sivilce olan yerlere sürüyoruz 20 dk beklettikten sonra yıkama yapıp alkolsüz Gül suyu ile kompres yaparak sorunu çözüyoruz👍15 yap 1 hafta ara ver 15 yap 1 hafta ara ver şeklinde tedaviye devam ediyoruz. Vee tabiki A vitamini almayı ihmal etmiyoruz. Havuç veya avicap kapsül alabilirsiniz.

Back
X