Sivilce

turkmenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
7
0
1
27
Arkadaşlar yüzüm yağlı ve lekeler var gercekten şu ürünü kullandım iyi geldi kesin al dediginiz ürünün varsa Allah rızası için dürüst bir şekilde önerir misiniz 😕 leke ve cilt tonu eşitsizliği için 😭 senelerdir herkes güzel geziyor sivilceden lekeden sıkıldım

Arkadaşlar yüzüm yağlı ve lekeler var gercekten şu ürünü kullandım iyi geldi kesin al dediginiz ürünün varsa Allah rızası için dürüst bir şekilde önerir misiniz 😕 leke ve cilt tonu eşitsizliği için 😭 senelerdir herkes güzel geziyor sivilceden lekeden sıkıldım
Dermatologa gitmeden başkalarının önerisiyle ürün kullanmayın cildinizi kötü bi hale getirebilir

Al benden de o kadar 🤦 cidden reklam yapmadan önerisi olan varsa paylaşırsa seviniriz. Benimde cildim.yagli özellikle leke cok .

Düzenli olarak yüzünüzü yıkıyormusunuz gün içinde Çünki bende aynı dertten muzdariptim birde çok su içiyorum günde 2 lt ye yakın şimdiye kadar hiç çıkmadı ilaçtan önce bu tarz doğal şeyler deneyin derim

Back
X