Sivilceli Ciltler sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

GFBurcu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
17
0
6
35
Tekirdağ
arkadaşlar cidim hassas ve kaşlarımı aldırdığımda üzerinde iltihaplı küçük küçük sivilceler çıkıyor bundan çok rahatsız oluyorum 2 hafta geçmiyorlar. özel hastaneye gittim doktor ilgilenmedi ilaç krem falan hiçbir şey vermediç çözümün aldırmamak olduğunu yada lazer olabileceğimi söyledi bence bu çok saçma böyle bir sorun yaşan var mı ?? 3 hafta sonra mezuniyet fotoğraf çekimim var kaşlarımı aldırmam gerek korkuyorum ne yapacağım yardımlarınızı bekliyorum ((

benımde aynı problemım var ama takmıyorum bıde hemen yara oluyo ıplede alınsa cımbızlada alınsa yara ıcınde kalıyorum bı cozumu varmı acaba

off :/ bende önce cımbızın temiz olmadığını düşünmüştüm kuaförde fakat cildimdenmiş. sonra eczaneye gittim bephanten krem vardı ama yinede uzun sürede geçti şimdi tekrardan cesaret edemiyorum

yok canım o cımbızdan degıl cunku ben cok kuafor degıstırdım hatta kendı cımbızımı bıle goturdum yanımda onunla aldırdım ama nafıle yıne oldu yıne oldu cılt hassas oldugu ıcın yara oluyo hemen

ya evet sorma çabukta geçmiyo. önce hiçbir sorun yok 1-2 gün sonra başlıyo çok kaşınıyo kıpkırmızı bir sürü sivilce

Ciltteki bakterileri öldürüp akneleri engelleyen ve geçiren bir Kremi var lr nin, problemli bölgenin resmini gönderirsen hangi ürünün uygun olduğunu sorarım, ben aloevera lı kremini kullanıyorum Sivilce için, çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…