Aynen dediğiniz gibi ticari amaç ön planda tutuluo hatta bi yere gittiğimde kadın beni direk estetik operasyona alacaktı yüz germeler botokslar vs

Ucuz kurtuldum

..ben doktor yücel demire gittim ankarada muayenesi var oranda..tabiki bana %100 geçer die bişey demedi ve kim bunu derse inanma böyle bi teknoloji maalesef yok dedi..ama bi yola başladık ve sonuçlar ikimizinde yüzünü güldürdü

Ekte fotoyu yüklüyorum belki yardımcı olur

Moralinizi bozmayın evet çok can sıkıcı bi problem ben yıllardır uğraşıyorum tedavi için öncelikle maddi olarak bi kazanım elde etmem gerekti başlamam için o yüzden erteledim yıllardır ama doktorum bana treni kaçırmış sayılmazsın iyi düşün dermabrozyon bile istediğin an yaparız dedi sanırım dermapenden snra seneye kışın dermabrasyona cesaret edeceğim

Doktora güvenmek çok çok önemli yine sölüyorum uygulamadan sonra yüzümü görseniz hayatta merdiven altı yerlere güzellik salonlarına gitmeye cesaret edemezsin bu konuda yine uyarıyım kesinlikle bir doktorla çalışın. Eveet şmdii en güzeli fotoğrafı görmeniz belki moral olur biraz

Heralde hangisinin önce hangisinin sonra olduğunu sölememe gerek kalmamıştır