Sivilceli Ciltler Sivilceler beni deli ediyor..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Suratım sivilce ile doldu yine ne kullandıysam geçmedi. özele gittim ilaç verdi doktor yine geçmedi. canım yanıyor şiş hepsi ve çok arttı moralim çok bozuk bakılacak hali kalmadı yüzümün ve yaşım 22. öneriniz var mı? resimde koyayım.
_20170128_004701.webp _20170128_004716.webp _20170128_004732.webp
Küçük resim koydum isteyen içine girip bakabilir çok kötü göründüğü için küçük resim koydum :(. Ne yapacağım ben bununla.. İbrahim Saraçoğlunun bi lavanta kürü varmış onu deneyeceğim ama aranızda deneyen ya da başka önerisi olan varsa yazabilir mi?

Bence bir cildiyeye gidin.benim cildim asit atılmış gibiydi kırmızı Ve uçları beyaz iltihaplı gibi Gül hastalığıymış ömür boyu kullanacağım bir ilaç verdi bir tane antibiyotik verdi ve bir sürü malzemeden oluşan krem karışımı verdi yüzüm porselen gibi oldu 7 yıldır pancar gibi boşuna dolaşmışım:KK45: dr mutlaka gidin cildinize uygun bir tedavi uygular, kurtulursunuz sizde kötü ciltten :KK51:

Bence bir cildiyeye gidin.benim cildim asit atılmış gibiydi kırmızı Ve uçları beyaz iltihaplı gibi Gül hastalığıymış ömür boyu kullanacağım bir ilaç verdi bir tane antibiyotik verdi ve bir sürü malzemeden oluşan krem karışımı verdi yüzüm porselen gibi oldu 7 yıldır pancar gibi boşuna dolaşmışım:KK45: dr mutlaka gidin cildinize uygun bir tedavi uygular, kurtulursunuz sizde kötü ciltten :KK51:

Özele bile gittim ama doktor nadixa krem filan verdi yanında ismini hatırlamadığım bi ilaç daha verdi kullandım hiç aksatmadan geçmedi. clindoxl kullandım eskiden o çok iyi gelmişti sonra o da işe yaramamaya başladı. hiç bir şey işe yaramadı düzgün bir özele gideceğim bu sefer.. geçmiş olsun size de

Özele bile gittim ama doktor nadixa krem filan verdi yanında ismini hatırlamadığım bi ilaç daha verdi kullandım hiç aksatmadan geçmedi. clindoxl kullandım eskiden o çok iyi gelmişti sonra o da işe yaramamaya başladı. hiç bir şey işe yaramadı düzgün bir özele gideceğim bu sefer.. geçmiş olsun size de
Farklı dr lar farklı çözümler artık deneye deneye bulacaksınız.ben şanslıydım hastalığım dr da da varmış kendiside aynı tedaviyi uyguluyormuş bir hafta da çözüldü sorunum hatta benim kızımda genetik olarak yatkınmış

bana kızabilirsin ama sivilce patlatmak çok hoşuma gidiyor.
arada dua ediyorum sivilcem çıksın diye ama ergenlikte bile sivilcem olmadı hala da yok.
kardeşimin yüzü aynı seninki gibiydi. doktor bir ton ilaç yazmıştı geçmemişti.
şimdi aktardan bir karışım yaptırmış su bildiğin onla yıkıyormuş ama bayağı düzelme olmuş suratında.

bana kızabilirsin ama sivilce patlatmak çok hoşuma gidiyor.
arada dua ediyorum sivilcem çıksın diye ama ergenlikte bile sivilcem olmadı hala da yok.
kardeşimin yüzü aynı seninki gibiydi. doktor bir ton ilaç yazmıştı geçmemişti.
şimdi aktardan bir karışım yaptırmış su bildiğin onla yıkıyormuş ama bayağı düzelme olmuş suratında.

Ne acaba o karışım?

Suratım sivilce ile doldu yine ne kullandıysam geçmedi. özele gittim ilaç verdi doktor yine geçmedi. canım yanıyor şiş hepsi ve çok arttı moralim çok bozuk bakılacak hali kalmadı yüzümün ve yaşım 22. öneriniz var mı? resimde koyayım.
Eki Görüntüle 1945260 Eki Görüntüle 1945261 Eki Görüntüle 1945262
Küçük resim koydum isteyen içine girip bakabilir çok kötü göründüğü için küçük resim

Benim de böyleydi hatta daha kötü.gittiğim yer kalmadı dr roaccutane verdi 2 ay kullanabildim yağdaki kan oranım okunmuyordu bile.bıraktım kullanmayı.ben yeşil kalıp sabun aldım bu zeytinyağlı olanlardan.dalanın hacışakirin mat yeşil sabunlarından.sabah akşam 1 ay boyunca yıkadım.bayağı kurutuyor.krem dahi sürmedim.1 ay sonra kabak lifi aldım yüzümü yine sabunla ovarak temizledim. Life geçtikten sonra yüz kremi güneş koruyucu sürüyorum.anlaşılmayan kısım varsa sorabilirsin

Merhabalar, aloeveralı microsilver set var. Kullanıcılar çok memnun.denemenizi öneririm. İlgilenirseniz yardımcı olurum.☺

Küçük resim koydum isteyen içine girip bakabilir çok kötü göründüğü için küçük resim koydum :KK43:. Ne yapacağım ben bununla.. İbrahim Saraçoğlunun bi lavanta kürü varmış onu deneyeceğim ama aranızda deneyen ya da başka önerisi olan varsa yazabilir mi?
Canım üzülme. Herşeyin bi çaresi vardır. Mikrosilver jel kullandın mı? Arkadasımın kızı kullanıyor. Bizzat ben temin ettim. İstersen sana da yardımcı olurum.Yüzü berbattı. Çok çabuk cevap aldı..bi dene derim. Yalnız cildinin temizliğine ve temizleme şekline dikkat et. Bakterileri bir yerden başka bir yere bulaştırma ve bu aşamada peeling sakın yapma. Önce o canlı olan sivilceleri kurutmak lazım. Herşey hallolur gör bak

merhaba sivilceler için LR(aloevera sağlık ve güzellik ürünleri)mikrosilver set ve alovera nemlendirici jel var kullanan üyelerimiz ve müşterilerimiz çok memnun özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirim canım.
Küçük resim koydum isteyen içine girip bakabilir çok kötü göründüğü için küçük resim koydum :KK43:. Ne yapacağım ben bununla.. İbrahim Saraçoğlunun bi lavanta kürü varmış onu deneyeceğim ama aranızda deneyen ya da başka önerisi olan varsa yazabilir mi?
merhaba sivilceler için LR(aloevera sağlık ve güzellik ürünleri)mikrosilver set ve alovera nemlendirici jel var kullanan üyelerimiz ve müşterilerimiz çok memnun özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirim canım.

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Şu LR cilar yazip durmayın reklam yapıyorsunuz bariz ama burda care arayan insanlar uzerinden yapmayin bari. Hele bir tanesi doktora gitmeden once bi lr kullanin diyordu inanamadim. Once doktor arkadaslar ben gittim ve cok memnunum

images-5.webp images-6.webp
Canım lr ürünlerini tavsiye ederım bınarkadasın kullandı bu sekıldeydı baya duzeldı istersen yardımcı olabılırım

Siz bana özelden yazarsanız size güzel bir öneride bulunabilirim. Buradan yazınca reklama giriyor hemen siliyorlar.

Back
X