Sivilceli Ciltler sivilceler için azitro hap ve clindoxyl kullanan arkadaşlar?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

benim bildiğim azitronon bi yan etkisi yok. yüzündeki izlerden kurtulman için mecbur soyucu bi krem kullanman gerek. beniim sivilcelerim gecti fakat arada tek tük çıkıyor yine. tekrar doktora gitcem. lekerim de gecmedi mecburen ben de soyucu krem kullanacagım. inşşallah faydasını görür ve kurtulursun. yoksa çekilcek dert değil bu sivilce.

ilaçlarım bitti fakat doktor 2 kutu daha azitro verdi devam edicem 1 ay sonra gidicem yine bi de imex yerine nadixa verdi bu kremle devam edicem inşallah faydası olur kızlar nadixa hakkında da bilgi verebilir misiniz :))

Banada bugün verdi doktorum kistli gibi sivilceler oluştu yüzümde hiç bişey yokken durduk yere. Gittim bugun azitro clindoxyl krem verdi. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Umarım etkisi olur. 21 yaşındayım ergenlikte bile sivilce çıkarmadım yani bu kadar.

kızlar aranızda en tecrübeli benm sanırım çnkü 2 yıldır yüzüme krem sürmediğim bir gün hatırlamıyorum. ilk başta doktor bana azitro vermişti 3 ay kullandım yüzümdeki sivilcelerin %70i gitti ama sonra bn arada çkan sivilcelerim için pudra ve fondoten kullanıyordm yüzümde siivilceler tekrar çkmaya başladı.

clindoxyl yaz aylarında kullanmanızı hiç tavsiye etmem çnkü ben kullandığımda gece sürüyodum ama gndz dşarı çktığımda fena yanıyodu yüzüm artık yüzümn acısına dyanamaz olmuştum 1 ay falan kullandım doktoruma gttm nadixa yı verdi ondan çok memnun kaldım kuruyan, kararan ve yanan yüzümü 1 ay içinde düzeltti artık herkes yüzün çok beyazlamış dmeye başladı yüzümü yumuşacık yapıyordu çnkü hafif yağlı bi krem ama gzünüzü korkutmasın çnkü benm cildimde oldukça yağlı. 6 aydır nadixa yı kullanıyorum yüzüm eskisine göre düzeldi ama yüzüm çok pütür pütür pudralardan dolayı sanırım. başka bi ilaç tavsiyeniz varmı sivex losyon, benzamiycn ve imex dşında. çnkü onları da kullandım hiç bi fydasını göremedim..

bende azitro kulanıyorum ve benzamycin kremi kulanıyorum daha 5-6 gün oldu galiba deri altındaki sivilcler tek tek çıkmaya basladı ve yüzüm kuruyup yüzülmeye basladı bu yüzle okula nasıl gitcem bilmiyorum önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…