Sivilceli Ciltler sivilceler için azitro hap ve clindoxyl kullanan arkadaşlar?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
azitroyu ben nadixa krem ile birlikte yaklaşık 3 ay kadar kullandım. söndürmüştü sivilcelerimi ama çok büyük bi faydasını göremedim. nadixa kremi de sivilce izleri için vermişti doktorum. 3 ay kullandıktan sonra benzamycin kreme gecmiştim çok iyi gelmişti , geçmişti sivilcelerim.

ben 20 yaşımda kullandım 2-3 ay kadar. her gün 1 hap içtim. o zaman sivilceler geçtiler. ama 2 yıl sora tekrar çıktılar. bi daha dzenli olarak kullanamadım zaten. şimdi roacutane kullanıyorum.

ben kullanıyorum ikisini de. azitroya başlayalı 1 ay oldu . clindoxy de 2 haftadır kullanıyorum. biraz kızarttıo hafiftn . ama sivilcelerim kurudu.

sagolun kızlar peki yan etkisi var mı ? bunalım sinir vs. yapıyo mu, sivilce icin kullanılan ilacların cogunda varmış azitronun da bóyle yan etkileri var mı

azitro yan etki yapmıyo canım. bnde de izler var daha çok. daha 2 hafta oldu izlerimde pek değişiklik yok yakında doktora kontrole gitcem. clindoxy sivilce izlerini kızartabilir birz

sivilce tedavisinden sonra izler için soyucu ilaçlar vericem dedi doktor ondan korkuyorm ya daha beter olursa diye :/ gündüz kullanmam için de imex verdi umarım izleri geçirir, soymaya gerek kalmaz :/ doktora gittikten sonra ne dedgni yazar mısn canım?

bi de kaşınma yapıyo mu yüzünde? clindoxyl izleri geçiriyosa başta kızartsn sorn olmaz yeterki çözüm olsn iz kalmasn :)

Son düzenleme:
yazarım tabiki canım. clindoxy li kullandıkça etkilerini de yazarım sna. yüzünün durumu nasıl çok mu iz var yoksa tektük ama geçmeyn izler mi

arada bir yapıo ama rahatsızlık verecek derecede değil. biraz soymaya başladı hafiften . umarım yakın zmanda izler yok olmaya başlar :)

ya izlerim çok garip şekilde yayılmış benim :) sadece sag yanagımda, 3grup halinde ama sık bi şekilde kırmızı noktalar gibi izler :/

bu ilaçları kullanıpta memnun olanlar var canım yüzü bebek gibi olanlar varmış umarım bizde oluruz :) en kötü ihtimal rooctune veriolar ilaçlar etki etmezse

ayy bizimki de bebek gibi olur inşallah başka tedaviye gerek kalmadan ;)) o bebekler buraya tecrübelerini yazsa biz de daha umutlu azimle devam etsek kullanmaya :))

sivilceler geçiyo ama izler geçmiyo malesef. ikisini de baya uzun kullandım geçmedi bi türlü. sonra kendim bıraktım. izleri maskelerle deri yenileyici kremlerle geçirdim. sivilceler geçsin de izlere çözüm bulunur bence :)

evet o kırmızı izler çok geç kayboluyo :( lekeler için ne kullandn canım? bi de imex lekeleri geciriyo mu kullandnz mı kızlar

imex de sadece sivilceye yönelik olduğu için geçirmiyo izleri. ben medacessol diye bi merhem kullandım. izler geçtiler ama bu tür merhemleri çok uzun süre kullanmamak lazım. çünkü aslında yara merhemi bu.

Back
X