• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aquarius_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
82
6
48
Selam kizlar cogumuzun sikayetci oldugu bas belasi sivilcelerle ugrasiyorum su aralar.Aksil 5 ve tetra kullaniyorum.sivilcelerim sonuyor gibi oluyor ama yenileri cikiyor.Neyse internette arastirirken su bilgiye ulastim.Sivilceler derimizin altinda 6 ila 8 hafta arsinda buyurlermis.
Bu yuzden 2 aydan kisa sureli tedaviler bir ise yaramazmis.dahasi sivilce kremlerini sivilcenin asla sadece sivilcenin uzerine degil butun yuze surmeliymisiz cunku sivilceyi tedavi etmekten ziyade olusacak sivilceyi onlemekmis amac.Belki cogunuz biliyordu bunu fakat benim gibi bu durumdan haberdar olmayip tedaviyi yarida kesenlere yardimci olmak istedim.Insallah hepimiz kurtuluruz sivilcelerden.:16:
ingilizce bilenler icin izledigim videonun linki www.youtube.com/watch?v=lHumgZVWERs

Selam kizlar cogumuzun sikayetci oldugu bas belasi sivilcelerle ugrasiyorum su aralar.Aksil 5 ve tetra kullaniyorum.sivilcelerim sonuyor gibi oluyor ama yenileri cikiyor.Neyse internette arastirirken su bilgiye ulastim.Sivilceler derimizin altinda 6 ila 8 hafta arsinda buyurlermis.
Bu yuzden 2 aydan kisa sureli tedaviler bir ise yaramazmis.dahasi sivilce kremlerini sivilcenin asla sadece sivilcenin uzerine degil butun yuze surmeliymisiz cunku sivilceyi tedavi etmekten ziyade olusacak sivilceyi onlemekmis amac.Belki cogunuz biliyordu bunu fakat benim gibi bu durumdan haberdar olmayip tedaviyi yarida kesenlere yardimci olmak istedim.Insallah hepimiz kurtuluruz sivilcelerden.:16:
ingilizce bilenler icin izledigim videonun linki www.youtube.com/watch?v=lHumgZVWERs

sivilce hepimizin derdi maalesef ben çok şükür kurtuldum nette biraz araştırma yaparsan avni bakkal diye bir doktorun reçetesi var bire bir eczaneye bunu hazırlatıp kullandım onun dışında doktorun verdiği dermokozmetik 2 ürün ve güneş kremi artık çok rahatım regl dönemlerimde çıkıyor sadece. aksil bende işe yaramamıştı inşallah en kısa zamanda kurtulursun

gecen yila kadar yüzüm felaket cekildeydi. benimde senin gibiydi kremlerle gecyo sonra tekrar cikyodu.aknetrent adında bi ilac kullandım. tabi doktor kontrolü altında. 7 ay kullandim ilk ay dudaklarım cok kötü du surekli nemlendirici kullandim 2 ve 3. ay yüzüm kusmaya basladı cok fazla sivilce çıktı ve kısa sürede gecti 4 ve 5. aylarda yüzüm deri degistirdi parlamaya basladı...
su an yüzüm cok güzel. arkadaslar ne kullaniyosun falan diyolar oysa nemlendirici bile kullanmiyorum. ayrica siyah noktalarada kökten cözüm :)

sivilce hepimizin derdi maalesef ben çok şükür kurtuldum nette biraz araştırma yaparsan avni bakkal diye bir doktorun reçetesi var bire bir eczaneye bunu hazırlatıp kullandım onun dışında doktorun verdiği dermokozmetik 2 ürün ve güneş kremi artık çok rahatım regl dönemlerimde çıkıyor sadece. aksil bende işe yaramamıştı inşallah en kısa zamanda kurtulursun

teşekkür ederim canım inşallah.canım sen ne kadar kullandın aksili ? ve sende işe yarayan formulu uzun süre mi kullandın?

teşekkür ederim canım inşallah.canım sen ne kadar kullandın aksili ? ve sende işe yarayan formulu uzun süre mi kullandın?

2 şişe kullandım yani eczaneye iki kere hazırlattım akşamları yüzümü onunla sildim şimdi ihtiyaç kalmadı hazırlatmıyorum.

Sivilcelerden kurtuldum kizlar!!!
:) :) :)
Kizlar masallah artik pek sivilcem cikmiyor.Aksil 5 bitince muadili aknefugu aldim ve lekeler icin de acnelyse kullandim.Lekeler tamamen gecmese de soldular suan biraktim ama acnelyse i lekeler icin yeniden baslayacagim.herkese tavsiye ederim bu ilaclari,yalniz onemli olan devamlilik hangi ilaci kullanirsaniz kullanin 6-8 hafta gibi bir sure kullanin en az.İnsallah herkes sivilcelerinden kurtulur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X