Sivilceli Ciltler sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asli99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
3
0
1
Tekirdağ
Arkadaslar 16 yaşındayım sivilcelerim ve sivilce lekelerim var. Bildiğiniz üzere eylulde okullar açılacak. Yani zamanım az okul açılmadan bunlardan nasıl kurtulabilirim? Lütfen yardim edinn..:26:

benimde aynı sorunum varr :14::14: ne denediysem bi türlü kurtulamamıştım sonra cildiyeye gittim. jel gibi bişey vermişti onun pek işe yaradığını söyleyemem hatta hiç işe yaramadı. bi süre sonra "ne bu bi işe yaramıyor" diye sinirli bi şekilde gitmiştim aynı doktora :1: sonra imex isimli bi krem verdi, fondöten gibi rengi ten rengi. çok saçma bi cümle oldu ya :40: herneyse onu kullanıyorum 2 tüpüm bitti 3.yü aldım 1 tüp 4 ay en az gidiyor. fakat doktora gidip yazdırırsan daha iyi çünkü 1 tüpü 20 lira. işte ben kullanıyorum baya işe yarıyor ama bazen sivilce geçtikten sonra altında beze gibi bişey bırakıyor bunu göstermek için hala doktora gidemedim. bu arada sivilce izlerinede işe yarıyor. kullanmanı tavsiye ederim pişman olmazsın

Doğal yollar sadece cildini DESTEKLER tedavi etmez. Mutlaka cildiyeye gitmelisin eğer bu kadar takıyorsan ben 2 yıl çektim sonra çok ciddi olmaya başladı doktora gittim ve roaccutane a başladım cildim şuan çok iyi şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim cildim çok fenaydı.Böyle çikan bütün sivilcelerimi sıkıyordum.suratım o kadar izli ve kabukluydu ki hep saçımı önüme atıyordum.O kadar çok şey kullandım ki,hiç bi şeye yaramadılar hatta abim daha neler deneyecen bakalım dedi.O günlerimi hatırlayınca bi fena oldum.Sonra cildiyeye gittim.Zoretanin tedavisine başladım.herkesin söylediği kadar ağır etkileri olmadı bana.Bunun yanında bepanthen kullandım ki bu kreme çok şey borçluyum.Şu anda aynaya bakmaya kıyamıyorum.Suratım bebek gibi oldu.hiç geçmeyen bir parlaklık geldi.Hatta özendiğim insanların suratları bile yanımda sönük kaldı.tavsiyem beklediğin kabahat.Hemen cildiyeye git.O gerekeni söyler bazı imsanlarda yan etkileri oluyor zaten düzenli kan tahlili de yapıyorsun.Hadi geçer inşallah,çözülmeyecek bi şey değil.

eğer sivilcelerin pek yoksa doğal maske yap derim ama öyle hepsini uygulama kendine uygun olan 1-2 tane maske seç ve tonik yap oda doğal olabilir veya gülsuyu çok iyi gelir buharda yap hem sivilceleri kurutur hemde siyah noktalardan kurtulursun düzenli olarak yap bunları ama çok ciddi bi sorunun varsa mutlaka bi doktora görün :28:

canım sana diadermine jel öneririm. bir sabah bir akşam günde 2 kez yüzünü bununla temizle. 1 ay sonra farkı göreceksin. sivilcelere birebir. doğal maskeler falan bende hiçbir işe yaramadı. cildiyenin verdiği sivilce ilaçları da çok ağır geldi, ve çoğu çıkmış sivilceyi söndürmek üzere verilmiş ilaçlardı. dolayısıyla sivilce oluşumunu engellemedi. ben diaderminele kurtuldum. tavsiye ederim.

Arkadaslar bende 16 yasindayim ve okullarin acilmasina az kaldi yardimci olun lutfen her gece yatmadan once limon suyu sursem faydali gelir miii????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bosuna maskeyle falan ugrasmayin eger ayda yilds bir ufak sivilceler cikartan bi cildiniz yoksa ise yaramiyor. ben neler denedim elma sirkesiymis limonmus hepsi tahris etmekten baska bir seye yaramiyor. belki sonduruyor biraz ama puruzsuz olmuyo beklediginiz gibi..en iyisi cildiyeci. gidin adam size temizinden antibiyotik yaziyor 1 2 ay kullaninca bebek gibi bir cilt kaliyor size. ben cok memnunum suan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

agır bır sorunun varsa dogal yontemlerle cozemezsın, sıvılcelerın gercekten fazlaysa roaccutane'a basla derım. daha sonra ınsan pısman oluyor cunku keske daha once baslasaymısım dıye. roaccutanelık bır yuzun yoksa benzamycın kullan derım, ımex hıkaye bu arada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Back
X