O pıtırcıklar da yeni çıktı tam anlattığnz gibi. Ama sabah uyandığmda yaz kış farketmez yüzüm burnumun üstü aşırı aşırı yağlı bi şekilde uyanıyorum by yüzden burun kenarlarımda ve çene oyuntumda baya iltihaplı sarı minik sivilceler . Elmacık kemiklerim ve favorilerimn oralarda da ilthapsız kızrık fakat acıtan kabarık sivilceler

sanırım yüzelsel değil arkadaşlarn dedği gbi içten gelen bi sorun bidaha doktora gidip hormon testine zorlayayım doktıru
yuzun asiri yagli sekilde uyaniyorsan bu demek oluyor ki yuzunde nem kaybi var,sabah aksam jelle yuz yikamaman gerekir.
cildinin urettigi kendigi yagini silip supurdugun icin derin kendini yag uretmeye zorluyor oyuzden cildin sivilce ve yag icinde kaliyor.
cildini rahat birak.
kil maskesi peeling vs. kesinlikle yapma,en azindan cildin duzenini oturtana kadar.
hassas ciltler icin olan urunleri kullanmalisin,sabun icermeyen yuz temizleme urunleri.
ben avene markanin yuz temizleme jelini 8 yildir kullaniyorum,hic degistirmeyi dusunmedim,kurutmadan narince temizliyor.
cildim yagli diye sakin nemlendirici kullanmayi ihmal etme,aksine kaliteli nemlendiriciler kullanip cildine elastikiyet kazandirman gerekiyor.
ben haftada 1 biotherm`in yuz bakim yagini tabiri caizse yuzume boca ederim 2 cesit kremle karisitirip,yuzumun o kadar nemi emmesi 2 saati buluyor bazen ama cok sukur sivilce kirisiklik vs. problemlerle karsilasmadim yagli urun kullandigim icin.
bide ben makyaj hic yapmadigim icin-fondoten pudra vs.. - yuzumu bazen 2-3 gunde bir jelle temizlerim,kendi haline birakirim,aslinda cok mudahale etmemen lazim cildine,o kendi dengesini zaten buluyor.
buarada sivilcelerin agrili sivilceyse hormonal kaynaklidir buyuk ihtimal.
dedigin gibi sen tahlillerini yaptir.