- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Micro silver seti ve aloevera box setini bir arada kullandimLr ürünleri dediğiniz hangisi acaba
Bende bakayim 30 kusur yaşındayım ergen gibi hala sivilce varMicro silver seti ve aloevera box setini bir arada kullandim
Bende oyleydim 28 yasimdayim.birinden kurtuluyorum biri basliyor.simdi gozenekler basladi cok kotu bi gorunumu var.Bende bakayim 30 kusur yaşındayım ergen gibi hala sivilce var
Ewet bnde okudum buz seklinde degilde pamuga dokup tonikliyorum.gece limon sabah maden suyu yapiyorum.tmm canim watsons a ugradigimda bir sorayim.birde sodayi buz seklinde deneyeyim.umarim ise yararSodayı buz küplerine koyup donduruyorlar, sonra da yüzlerine sürüyorlar.
Bir de Watsons'ta gözenek küçültücü bir marka vardı ama adını unuttum, büyük bir Watsons'a gidip bakın. Yıkama jeli, köpüğü, toniği vs var.
Her gece limon sürmek.. bilemedim açıkçası, o kadar asit yüzün yağ dengesini bozmaz mı?Ewet bnde okudum buz seklinde degilde pamuga dokup tonikliyorum.gece limon sabah maden suyu yapiyorum.tmm canim watsons a ugradigimda bir sorayim.birde sodayi buz seklinde deneyeyim.umarim ise yarar
Bilmiyorum sasirdim iyice...biktim cildimle ugrasmaktan.hicbisi yapmayayim diyorum bu seferde cildim yaglaniyor sivilce ve kizarikliklar basliyor.Bi uzmana da gorundum zamaninda onlarinda verdikleri hicbisi ise yaramadi maalesefHer gece limon sürmek.. bilemedim açıkçası, o kadar asit yüzün yağ dengesini bozmaz mı?
Tonikleyin mutlaka. Toniksiz olmuyor maalesef..Box içindeki concantre de gözenek sıkılaştırıyor, propolisi kullanmayınKizlar merhaba;
Sivilceli bir cildim vardi.yillardir denemedigim urun maske kalmadi.en son lr urunleri ve karbonatli yogurt maskesiyle azalttim.tek tuk cikiyorlar.simdi ise son 15 gundur aniden gozeneklerim acilmaya basladi.giderekte artiyorcildiricam napmam gerekiyor ozellikle yanak bolgemde.iki gundurde yatmadan yuzume limon sıkıp suruyorum belki faydasi olur diye aynaya bakamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?