Cilt Bakımı Ürünleri Sivilcelerden kurtuldum simdide gozeneklerim acildi :((yardimm

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
Kizlar merhaba;
Sivilceli bir cildim vardi.yillardir denemedigim urun maske kalmadi.en son lr urunleri ve karbonatli yogurt maskesiyle azalttim.tek tuk cikiyorlar.simdi ise son 15 gundur aniden gozeneklerim acilmaya basladi.giderekte artiyor :( cildiricam napmam gerekiyor ozellikle yanak bolgemde.iki gundurde yatmadan yuzume limon sıkıp suruyorum belki faydasi olur diye aynaya bakamiyorum :cry::cry::cry:

Sodayı buz küplerine koyup donduruyorlar, sonra da yüzlerine sürüyorlar.
Bir de Watsons'ta gözenek küçültücü bir marka vardı ama adını unuttum, büyük bir Watsons'a gidip bakın. Yıkama jeli, köpüğü, toniği vs var.

Sodayı buz küplerine koyup donduruyorlar, sonra da yüzlerine sürüyorlar.
Bir de Watsons'ta gözenek küçültücü bir marka vardı ama adını unuttum, büyük bir Watsons'a gidip bakın. Yıkama jeli, köpüğü, toniği vs var.
Ewet bnde okudum buz seklinde degilde pamuga dokup tonikliyorum.gece limon sabah maden suyu yapiyorum.tmm canim watsons a ugradigimda bir sorayim.birde sodayi buz seklinde deneyeyim.umarim ise yarar :(

Ewet bnde okudum buz seklinde degilde pamuga dokup tonikliyorum.gece limon sabah maden suyu yapiyorum.tmm canim watsons a ugradigimda bir sorayim.birde sodayi buz seklinde deneyeyim.umarim ise yarar :KK43:
Her gece limon sürmek.. bilemedim açıkçası, o kadar asit yüzün yağ dengesini bozmaz mı? o_O

Her gece limon sürmek.. bilemedim açıkçası, o kadar asit yüzün yağ dengesini bozmaz mı? o_O
Bilmiyorum sasirdim iyice...biktim cildimle ugrasmaktan.hicbisi yapmayayim diyorum bu seferde cildim yaglaniyor sivilce ve kizarikliklar basliyor.Bi uzmana da gorundum zamaninda onlarinda verdikleri hicbisi ise yaramadi maalesef :(

Hem maden suyu hem limon. Lütfen limon kullanmayı bırakır mısın? Maden suyuna da ara ver biraz.

Küçük küçük bezleri ıslat dolapta beklesin akşam veya sabah 5-10 dk beklet iyi gelir inşallah

Kizlar merhaba;
Sivilceli bir cildim vardi.yillardir denemedigim urun maske kalmadi.en son lr urunleri ve karbonatli yogurt maskesiyle azalttim.tek tuk cikiyorlar.simdi ise son 15 gundur aniden gozeneklerim acilmaya basladi.giderekte artiyor :KK43: cildiricam napmam gerekiyor ozellikle yanak bolgemde.iki gundurde yatmadan yuzume limon sıkıp suruyorum belki faydasi olur diye aynaya bakamiyorum :cry::cry::cry:
Tonikleyin mutlaka. Toniksiz olmuyor maalesef..Box içindeki concantre de gözenek sıkılaştırıyor, propolisi kullanmayın

Back
X