Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senın kızarıklıkların ne durumda ya da sıvılcenın cıkmadıgı yerlerde cukur veya leke mı var? Bende tamı tamına 5.ayımdayım :)Haftaya 5.ayım bitiyor ama yüzümde 2 tane sivilce çıktı aman ne hoş
Burt's Bees kesinlikle süper ve de doğal öneriyorum ve de kullanıyorum :)
benimde haftaya 5.ayım bitiyor bu ay grip oldum inşAllah değerlerim yüksek çıkmazda doz düşmez yoksa ilaç sürem uzayacak zaten çabucak bitmesini ve iz tedavisine geçilmesini istiyorum artık yanaklarımda izlerim var /:
arkadaşlar ben de roaccutane kullanıyorum.1 buçuk ay oldu söylendiği gibi deprosyana falan girmedim. çok arkadaşım kullandı zaten ve şuan porselen gibiler. ben de şimdiden faydasını gördüm burnumun üstünde yerleşmiş olan ve yıllarca yok edemediğim ve sıkamadığım siyah noktalarım gitti. evet tedavi aşamasında sivilce çıkıyor baya,çıkıcak ki biticek zaten ama sivilcesiz kısımları da yumuşacık ve dümdüz.inşallah tedavi sonunda her yer öyle olcak.
-ellerimde egzama tarzı yan etkisi oldu ve çok kötü görünüyo ama doktor geçer dedi ki geçmeye başlıyor.
-belimi ağrıtıyor arada.
-göz kuruluğu var suni göz yaşı kullanıyorum.
-dudaklarımdaki acayip kuruluk için de bepanten kullanıyorum çok iyi geliyo. ama keşke stik tarzı bişeyi olsa,toplum içinde tüpten sıkıp sıkıp dudağınıza sıvamak hoş görünmüyor
evet yan etkileri çok ve hissedilir derecede ama ben hacettepe de tıp fakültesinde okuyorum ve hocam yazdı o ilacı bana. kontrollerin iyi yapıldığı sürece kullanılmasında bi sakınca yok bence. tek derdiniz hamile kalmamanız gerekiyor bebeğe çok zararı var. onun da zaten hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yeri ve zamanı değil benim için.
Yanaklarinizda iz mi kizariklik mi var?
Canım senın kızarıklıkların ne durumda ya da sıvılcenın cıkmadıgı yerlerde cukur veya leke mı var? Bende tamı tamına 5.ayımdayım :)
nerden alınır canım mesela o? nerde bulabilirim? :44:
kızlar ılk basta mutlaka sıvılce kusması oluyor mu?kullananalar cevap verebilirse sevınırm.benım su an cok yok sıvılcem ama uzun suredır kurtulamadıgım ıcın bu ılacı kullanmaya karar verdım.doktorum onerdı zaten.ama yan etkısı ve yaz mevsımıne denk gelecek olması ız bırakır mı dıye endıselendıyır benı ve ılk basta sıvılcede artıs olması benı dusunduryor.cunku calşıyorum ve yuzumde cok sıvılce olursa bi taraftan da kurtulmak ıstıyorum.yardım edın kızlar bana((
kızlar ılk basta mutlaka sıvılce kusması oluyor mu?kullananalar cevap verebilirse sevınırm.benım su an cok yok sıvılcem ama uzun suredır kurtulamadıgım ıcın bu ılacı kullanmaya karar verdım.doktorum onerdı zaten.ama yan etkısı ve yaz mevsımıne denk gelecek olması ız bırakır mı dıye endıselendıyır benı ve ılk basta sıvılcede artıs olması benı dusunduryor.cunku calşıyorum ve yuzumde cok sıvılce olursa bi taraftan da kurtulmak ıstıyorum.yardım edın kızlar bana((
Benim yüzümde kırmızı kırmızı garip kabarıklıklar oluştu haftaya sorucam doktora da acayip sinirim bozuldu, sivilceleri söylemiyorum bile tam vize haftası, güya 6.aya giricem anlamadım ben bu işten bi şey!!!
doktorun izleri takma onlar geçecek diyeceğini bildiğim halde bende sorucam cuma günü. Ne kadar basit yaaa madem doktor olmuşlar insanların psikolojisini de düşünsünler !!!!
herkes güneşin tadını çıkarıyoken ben evde yine mahsurum yine yüzüm kızarıcak yine soyulucak ve ben yine umutla iyileşmesini beklicem. Adım yine ev kuşuna çıkacak her yıl olduğu gibi. komşular ayrı bi mal zaten kimse gelip ne yaşadığını sormaz dışarı çıksan aaaa noldu yüzüne ayyy ne hale gelmişsin eve kapansan ev kuşu. sanki keyfiyen ev kuşuyum ben!!! isyan etmek istemiyorum ama ettiriyolar yeter beeee
İilk başta cevap verip moralini bozmak istemedim ama 2 kere mesaj yazmışsın cevap veriyim, ben haftaya 6.ayıma giriyorum ve yüzümde hala çıkıyor moralim de çok bozuk, iz de bırakıyorlar kırmızı kırmızı, durumum bu yani Ama 3.aydan sonra hiç sivilcesi çıkmayanlar da var tabii ben sadece kendi durumumu söylüyorum