Sivilceli Ciltler sivilcelere limon surmek

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
460
424
sivilvelerin geçmesi için , siviceye limon sürmek ne kadar doğru ?
bir bilen varsa yazabilir mi ?
uygulayan var mı bunu ?
zararı , yararı nedir?

Limonu bilmiyorum da bir arkadaşım elma sirkesi sürüyor. İyi geldiğini söyledi. Gerçekten de iyi görünüyordu cildi. Ama herkese yaramayabilir. Ben cesaret edemedim. Tahriş olursa diye.

Yıllardır benimde sivilcelerimle başım dertteydi ama sana tavsiye sakın ha limon sıkma ben zamaninda limon kullandım ve yüzüm delik deşik kaldı.Sivilcelerimin hepsi şuan iz olara duruyo ama asprin maskesi yaparsan ve icine 1-2damla limon sıkarsan problem olmuyor ama yüzüne limonu direk uygulama

Ben ilk cıkan sivilceye sürüyorum cildim yağlı sivilceyi söndürüyor zararı olduğunu sanmıyorum çünkü yağlı cilde zaten salisilik asit gerek

Her akşam yatmadan önce normal sıvı sabunu ellerimle köpürtüp yüzümün her yerine dairesel hareketlerle sürüyorum ardından duruluyorum, yüzümü kurulayıp bir pamukla gül suyu sürüyorum. Gül suyu hem cildi yumuşatıyor hem de sivilcelerin şişkinliğini ve kızarıklığını dindiriyor :)

Her akşam yatmadan önce normal sıvı sabunu ellerimle köpürtüp yüzümün her yerine dairesel hareketlerle sürüyorum ardından duruluyorum, yüzümü kurulayıp bir pamukla gül suyu sürüyorum. Gül suyu hem cildi yumuşatıyor hem de sivilcelerin şişkinliğini ve kızarıklığını dindiriyor :)
yağlı cilde gül suyu yarar etmiyor malesef gözenek acçıyor

12 13 yaşında bi tanıdık tavsiyesiyle başladım limon sürmeye. Sivilce yokken dahi sürdüm. Zaten şu yaşıma kadar toplasan 20 25 tane sivilcem anca olmuştur. Çok faydasını gördüm ciltte ki yağı düzenliyor sivilce varsa kurutuyor. Pürüzsüz bir cilde sahibim en büyük yardımcım limon. Ama bazı insanlarda ters etki yapıp iz bırakabiliyormuş.

yağlı cilde gül suyu yarar etmiyor malesef gözenek acçıyor
Ben karma bir cilde sahibim siyah nokta problemi yaşıyorum, limonu direk sürmüyorum ama yarım limonun üstüne bal sıkıp yüzüme sürmüştüm her gün yapmıyordum ama 2-3 gün arayla o da sivilcelerim çıktığında, zaten sivilcenin çıkması kirden ve yağdan olduğu için her gün yıkayınca sivilce oluşturmuyor ve siyah noktaları da azaltıyor

Kuru cilde sahip olan arkadaşlar için kesinlikle yüzlerini yıkayıp gül suyu sürmelerini tavsiye ederim ve kesinlikle yüzünüzü nemlendirmeden yatmayın kırışklık problemi de yaşamazsınız, nemlendirmek yüzü yağlandırmak değil yüze yağ dengesini kazandırmaktır, cilt tipinize göre nemlendirici seçmelisiniz.

Yıllardır benimde sivilcelerimle başım dertteydi ama sana tavsiye sakın ha limon sıkma ben zamaninda limon kullandım ve yüzüm delik deşik kaldı.Sivilcelerimin hepsi şuan iz olara duruyo ama asprin maskesi yaparsan ve icine 1-2damla limon sıkarsan problem olmuyor ama yüzüne limonu direk uygulama

Çook geçmiş olsunn :KK43:

Çok tesekkur ederiim ,cok yardımcı oldunuz

Son bir şey daha :KK70: gül suyu gözenek açmıyor ve bir marka vermek gerekirse ROSENSE gül suyunu öneririm faydalarını internetten de araştırabilirsin her cilt tipine uygundur ve fayda sağlayacaktır.

Son bir şey daha :KK70: gül suyu gözenek açmıyor ve bir marka vermek gerekirse ROSENSE gül suyunu öneririm faydalarını internetten de araştırabilirsin her cilt tipine uygundur ve fayda sağlayacaktır.

Teşekkür ederim:)
bende iki cay kaşığı pudra iki cak kasigi gül suyunu karistirip yüzüme sürüyorum. Cok yumuşatiyor:)

Limon sürme olayını dermatoloğa sormuştum. Sulandırarak olabilir ama saf olarak sürme sonuçta içerisinde asit var cildine zarar verir dedi. Bilginiz olsun kızlar. Sirkeyi de sulandırmadan sürmenizi tavsiye etmem.

X