Sivilceli Ciltler Sivilcelere ucuz ve kesin çözüm....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
H

harita06

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi harita06
  • #1
Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Benim de sivilce problemim vardı. Yüzümde çok sivilce çıkıyordu. Yüzüm kırmızı kırmızıydı. En kalitelisinden en ucuzuna kadar her türlü kozmetik ürünü kullandım. Cildimi daha da berbet etti.senağlamasenağlama Kimsayal maddeleri sakın kullanmayın. Hemen hemen çoğu kozmetik ürününde alkol olduğu için cildi yakıyor. İz kalıyor. Ben artık bu konuda uzman oldum. Deneme yanılma yöntemiyle öğrnedim.

Biri bana Kükürtlü Sabunu tavsiye etti. Kullandım çok memnunum cildim düzeldi. Sivilceler geçti. Aktarlarda 3 TL'ye doğal Kükürtlü Sabun.Akşam yatmadan 10 dk önce yüzümü ovalıyarak iyice yıkıyorum. Suyla duruluyorum. Yüzümü havluya silmiyorum kendi kuruyor.Her gün akşam ve sabah aynı şekilde yıkıyorum. Cildim yağlı olduğu için nemlendirici sürmüyorum. Eğer cildiniz çok kuruysa nemlendirici doğal ürünler kullanabilirsiniz. 1 ay içinde sonucu görün şaşırın.

Pürüzsüz bir cilt için yediklerimize de dikkat etmemiz lazım. Cips, çikolata, asitli içecekler, yağlı ve baharatlı yiyeceklerden de uzak durmak gerekiyor.
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #2
Valla arkadaşım bi sabunla çözdüysen bu işi helal sana :eek: Seninkiler nasıldı bi tarif et bakim
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #3
ınanmak gerçekten zor ama bir sabun sivilcelerin üstesinden geldi. ılk duyduğumda ben de inanmamıştım. Ama sonradan bir deneyeyim ne kaybedeceğim dedim. Sonuç çok şaşırtıcı. Her türlü sivilceye iyi geliyor kükürtlü sabun. Benim yüzümde yara gibi olmuştu sivilceler çok fazlaydı. Ne yapsam gitmiyordu. Sabunu hala kullanıyorum. Sonuçtan memnunum...
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #4
Harita'ya katiliyorum. Kukurtlu sabunun sivilceli ciltlere iyi geldigi bilinen bir gercek. Bir sabun diyoruz ama inanin is sadece temizlikte bitiyor. Yaptigimiz onlarca maske, kurler, ilaclar filan yuzu hirpalamaktan baska birsey yapmiyor. Yillardir benim de A'dan Z'ye kullanmadigim sey kalmadi. Sonunda hepsini rafa kaldirip temizlik diyorum. Cildi hirpalamadan, onu bunu surmeden sadece temiz tutmak ve kafaya takmamak... :)
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #5
bende efe adlı kükürtlü sabun kullanıyorum ama daha geçmedi 2 ay oldu beze şeklinde benim sivilce
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #6
Kozmetik ürünleri kullandığımızda ilk önce sivilceler geçiyor. Kimyasal hiç bir kozmetik ürünü sivilceleri tedavi etmiyor. Cildin alt tabakasında birikmesini sağlıyor. Zaten doktor tedavisine de başlasan bir süre sürekli yüzde sivilce çıkıyor. Çünkü cildin alt yüzeyindeki sivilceler üst yüzeye çıkıyor. Kükürtlü sabun sivilceleri tedavi ediyor. Önce alt yüzeydeki sivilceleri temizliyor. Sabırla uzun bir zaman kullanmak lazım. Bende de öyle olmuştu. ılk kullanmaya başladığımda çoğaldı. Sonra zamanla geçti.Şimdiye kadar kullandığım en etkili madde...
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #7
arkadaşlar sabun mabun bilmem ama size 10 milyonluk bi krem önercem.. internette war... sadece bir hafta geceleri kullanın ve sonuca bakın.. tam 26 yaşındayım we 2 ay öncesine kadar hala cildimde sivilceler çıkıordu.. sonunda kurtuldum ve kadife gibi oldu yüzüm.. kremin adı IDEAL ve sarı kutusu war..
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #8
bu arada cildinizi kurutmuo aksine nemlendiriyor... zaten ilk gün srdükten sonraki sabahı anlıcaksınız kremin etkisini..
 
  • Konu Sahibi harita06
  • #9
Kükürtlü sabunu ilk defa dün kullanmama ragmen hemen sonuc aldim diyebilirim..
BU ara havalardan dolayi cildim yaglandi ve yanaklarimda kücük kücük sivilceler ve siyah noktalar cikmaya baslamisti..
Dün dayanamadim,hepsini sIKTIM -tatlicadiarzu-
Sifatimin durumunu nasil kurtarsam nasil kurtarsam diye düsünürken gecen sene TR´den aldigim ve cekmeceye hapsettigim kükürtlü sabun geldi aklima :jeyyar:
Gece yatmadan güzel masaj yaparak yüzümü yikadim..
Sabah kalktigimda sIKTIGIM sivilcelerden eser yoktu,kizariklar da gitmisti..
Normalde oynadigim sivilceler ertesi gün daha da azardi ve kizarikliklar kolay kolay gecmezdi..

Yalniz sunu söyleyeyim; sayet kuru ciltli birisi kullanacaksa bu sabunu cildini daha da kurutabilir..
Benim cildim bu aralar cok yaglandigi icin iyi dengeledi...
 
Ben de memnunum kükürtlü sabundan... ılk yıkamaya başladığında cildin kuruyor..Deriler dökülüyor..Kullandıkça cilt alışıyor. Nemlendirici kullanmıyorum ama cildimde kuruluk yok. Kuruluk hissettiğimde yüzüme gülsuyu sürüyorum. Çok iyi geliyor. Gülsuyu buzdolabında bayatlamıyor.Yazın serinletiyor.
 
X