- 22 Şubat 2015
- 49
- 16
Arkadaşlar sivilcelerimden çok yakınan biriydim cildiyeciye çok kez gittim fakat verdiği merhemler hiçbir işe yaramadı
İnternette gördüğüm ve sivilcelerimi hafifleten yöntemi sizle paylaşmak istedim
Öncelikle kendinize yüz temizleme jeli veya maskesi edinmeniz gerekiyor yüzmaskesi ile hergün suratimizi yatmadan önce temizliyoruz.
Daha sonra limonu ikiye bölüp bir dilim limon kesiyoruz ve sivilce olan yere sürüyoruz.(biraz kasinti ve yapiskanlik yapabilir fakat sivilcelerin hafiflemesi için buna katlanmak zorundayiz)
Bu işlemi yatmadan önce yapiyoruz limon bütün gece suratimizda kaliyor sabah kalkinca suratimizi yikiyoruz.
Fakat bu yöntemi hergün degil haftanin 4 günü yapiyoruz.
Benim sivilcelerim baya hafifledi umarım sizin sivilcelerinizde hafifler
Altta sivilcelerimin ilk ve son halinin resmini koyucam umarim resim cikar bazen cikmiyor
İnternette gördüğüm ve sivilcelerimi hafifleten yöntemi sizle paylaşmak istedim
Öncelikle kendinize yüz temizleme jeli veya maskesi edinmeniz gerekiyor yüzmaskesi ile hergün suratimizi yatmadan önce temizliyoruz.
Daha sonra limonu ikiye bölüp bir dilim limon kesiyoruz ve sivilce olan yere sürüyoruz.(biraz kasinti ve yapiskanlik yapabilir fakat sivilcelerin hafiflemesi için buna katlanmak zorundayiz)
Bu işlemi yatmadan önce yapiyoruz limon bütün gece suratimizda kaliyor sabah kalkinca suratimizi yikiyoruz.
Fakat bu yöntemi hergün degil haftanin 4 günü yapiyoruz.
Benim sivilcelerim baya hafifledi umarım sizin sivilcelerinizde hafifler
Altta sivilcelerimin ilk ve son halinin resmini koyucam umarim resim cikar bazen cikmiyor