Sivilceli Ciltler Sivilcelerim için Arko Nem İnci Dokunuş fayda eder mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tamam sürmedim bizde kükürtlü sabun vardı onu kullandım burnumdaki siyah noktalar gitti :Dama sivilcelerim yara oldu gitmiyorlar ya :S

bide kaşlarımın ortasında sivilce çıkıyor bıyıklarımı aldırdığımdada çıkıyor :S

cilt tipin nedir,kuru da nemlendirme ihtiyacımı duyuyorsun????

Arko iyi bir ürün nemlendirme konusunda deneyimlerim doğrultusunda ondan iyisini görmedim ama tüylenme yaptığını duymuştum ki uuzun süre kullandığım için kıl köklerini harekete geçirmişti. Sende yapmaz belki bilmiyorum...

kükürtlü sabun zamanla kurutur diye düsünüyorum kil maskesinin de faydalı olacagını düsünüyorum eger sivilce sorunun varsa. Nemlendirici olarak eger cildin yaglı veya karma ise yaglı kremler kullanmamalısın.

Cildin yağlı ya da kuru olması birbirine tam zıt seyler degil canım. kuru ciltte nem olmaz yağlı ccillte fazladan yağ olur. Yani bizim yağlı cildiniz aynı zamanda kuru olabilir ama bizim elimize gelen yag cildimizi nemli hissetmemize neden olabilie yani nemlendiricinin iyi olması Cok önemli her cildin neme ihtiyacı var arko da iyi bi nemlendirici ama cok yagliysa sorun olabilir

Arkadaşlar bunun konusunu da actim ama herkese duyurmak istiyorum oriflame pure skin derinlemesine etkili jel üç günde sivilce ve özellikle lekeye etki etmeye basliyo kodu 20195 kesinlikle deneyin şu an indirimde 10lira ama gercekten etlili ben cok memnun kaldım pure skin in tüm serisini kullaniyorum daha pazartesi basladim simdiden gecmeye basladi ne kadar mutlu oldum aanlatamam mucize gibi geldi

Krem zaten cok yaglı birde cildin yaglıysa hic iyi bir his bırakacagını sanmam ama bu benim düsüncem sen bilirsin yinede

3 sene once Arko nem sabununu yuzumde kullanmistim, icinde yesil tanecikler olani. Sivilcelerimi filan gecirip, yuzumu cok berraklastirmisti. Yurtdisinda yasiyorum, yanima fazla da getirmedigim icin oyle kaldi.
Bu yaz Tr'ye gelince ilk isim kendime yine bu sabundan edinmek olacak. Ben siddetle tavsiye ederim.

yeni çıkan inci dokunuşu çok güzel ve bana çok yağsız geldiiii. kızlar bu arada instagramda @miniminiblog adıyla bir blogum var ve kozmetik hakkında denediklerimi ve yorumlarımı paylaşıyorum. ilgilenen varsa buyursunn:KK200::KK15:

Back
X