yüz yıkama jelini ben de kullanıyorum ondan ben de memnunum ama ilk baştaki gibi etki göstermiyor sanki bayadır kullanıyorum çünkü cilt alışmıştır belki diye değişiklik yapmak istiyorum.Meraba canim.
Bende la roche posay urunlerini kullaniyorum ve bakarsan aslinda memnunum. Sen memnun degilmsin? Hangi urunlerini kullaniyosun?
Ben effclar k/ duo+/ mat kullandim ve hic birinden super etki gormedim dgrusunu soylemek gerekirse. Ama vazgecemedigim ve en sevdigim urun : la roche posay yuz temizleme jeli. En fazla bu urun yuzumu toprliyor. Benim yuzumde hassas ve sivilceli. Bu urunu kullandinmi hic?
yüz yıkama jelini ben de kullanıyorum ondan ben de memnunum ama ilk baştaki gibi etki göstermiyor sanki bayadır kullanıyorum çünkü cilt alışmıştır belki diye değişiklik yapmak istiyorum.
onun dışında effaclar k,duo,mat ve a.ı kullandım ben de bir tek effaclar k dan memnun kaldım ama dediğim gibi sanırım cildim alıştı önceki gibi etki etmiyor sanki yeni bir şeyler denemek istiyorum o yüzden canım
umarım canım ya yardımcı olcak biri çıkarAnladim canim. Ben temizleme jeline baslayali 3 4 ay oldu, bilemiyorum bendede snin dedigin gibi cilt alisirmi ama su an memnunum jelden. Soyldigim gibi ben hic memnun kalmadim tum o kremlerden. Konunu takipteyim, belki sivilce onleyen bi krem tavsiyesi gelirde bende nasiplenirim
bebe şampuanını önceden de duymuştum canım ama sivilcelere etkisi olur mu ki acabamrb cnm..bnde biodermanin temizleme jelini kullandim uzun sure ama etkisi olmadi...temizleme urunu olarak bebe sampuanini oneririm ..
cildi temizlemede cok iyi..temiz bi ciltte daha az sivilce olusur diye düşünüyorum..bebe şampuanını önceden de duymuştum canım ama sivilcelere etkisi olur mu ki acaba
bioderma sebium jel tonik 2 gecede bir bioderma sebium serum (salisilik asit içeriyor gözenegı daralttıgından sıvılce olusumunu azaltıyor) Gündüzleride bioderma akn krem kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.Ciddi anlamda fark ettirdi bende. Birde avene triacneal kremi ara ara yıne gece suruyorum bunu 2 haftadır kullanıyorum.Yorumları çok iyi değil ama içeriği gerçekten güzel oda salisilik asit ve glıkolık asıt içeriyor yalnız cildi müthiş kurutuyor.Bunu sadece lokal olarak svilce izi yerine yada doku altı sivilce ustune surmek lazım24 yaşımdayım ve hala sivilcelerle boğuşuyorum cildim hassas herşeye tepki veriyor o yüzden yüzüme dermokozmetik ürünlerden başka ürün kulanamıyorum şu an la roche posay ürünlerini kullanıyorum ama değişiklik yapmak istiyorum önerebilceğiniz dermokozmetik ürünler var mı sivilce ve lekeler için
bir araştırayım dediklerini canım teşekkür ederim :)bioderma sebium jel tonik 2 gecede bir bioderma sebium serum (salisilik asit içeriyor gözenegı daralttıgından sıvılce olusumunu azaltıyor) Gündüzleride bioderma akn krem kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.Ciddi anlamda fark ettirdi bende. Birde avene triacneal kremi ara ara yıne gece suruyorum bunu 2 haftadır kullanıyorum.Yorumları çok iyi değil ama içeriği gerçekten güzel oda salisilik asit ve glıkolık asıt içeriyor yalnız cildi müthiş kurutuyor.Bunu sadece lokal olarak svilce izi yerine yada doku altı sivilce ustune surmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?