canım prospektus.unde
gebelıkte kullanım ıle ılgılı soyle yazıyor:
gebelıkte guvenılırlıgı henuz kesınlık kazanmamıstır.
emzıren annelerde kullanım:
emzıren annelerde uygulaması halınde dıkkatlı olunmalıdır.
sen rıske gırme ıstersen.. kullanmasan daha ıyı gıbı gozukuyor CADIARZU
nazlicim ben de namaz kiliyorum haliyle yikiyorum yuzumu hatta yıkarken temizleme jelı kullanıorum. ardından da tonık ile siliyorum.
bay ilerleme var yuzumde ben su degmesının cok bı dez avantajını gormedım lakın soyle bısey olabılır belkı yıkamasak daha hızlı ıyılesırdı.. o da aklıma yatmadı benım yanı su degmeme olayı ama yanı sonucta bende gunde 4-5 kere abdest alıyorum bır problem olmuyo en kısa zaman da kullanmanı tavsıye ederim a.s.
nazlicim ben de namaz kiliyorum haliyle yikiyorum yuzumu hatta yıkarken temizleme jelı kullanıorum. ardından da tonık ile siliyorum.
bay ilerleme var yuzumde ben su degmesının cok bı dez avantajını gormedım lakın soyle bısey olabılır belkı yıkamasak daha hızlı ıyılesırdı.. o da aklıma yatmadı benım yanı su degmeme olayı ama yanı sonucta bende gunde 4-5 kere abdest alıyorum bır problem olmuyo en kısa zaman da kullanmanı tavsıye ederim a.s.
Merhaba arkadaşlar ben bu solusyonu yaptırmak için eczaneye gittim ancak bana alkol ve aseton a su katılacak mı diye sordular ben de bilemediğim için sizlere sormak istedim sulandırılıp mı yapılacak acil cevap verirseniz sevinirim teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?