kızlar, eczacının verdiği ilacın şişesi çok koyuydu ve ben dün ilacımı şeffaf bir şişeye koydum.. ve bir de baktım ki ne sarısı.. ilaç resmen turuncu...... :1shok:
ve ben bir aydır o ilacı kullanıyorum yüzüme...
fakat artık iltihaplı sivilcelerim çıkmıyor.. ama yüzümde kırmızı kırmızı noktalar var.. onlar da geçecekmi bu ilacı kullandıkça.. yada izlerine çözüm yokmu...
geçenlerde 2 gün ilacı kullanmayı unutmuşum,,, inanırmısınız tam 5 tane sivilcem çıktı. -tatlicadiarzu-
demek ki ben bu ilacı 2 ay sonra falan bıraktığım zaman hemen sivilcelerim eskisi gibi pörtleyecek...
akıl verin nolur.. napıcam ben benneyaptımki
slm kızlar
su kullanmaya baslayalı 2 hafta oldu yavas yavas lekelerim kayboluyo :teytey:
yüzüme bi canlılıkda geldii valla ben memlunummm :teytey: :lepi: yani kullanmaya devamm :1rolleyes:
arkadaşlar bu karısımı yaptırdım tanıdgım bır eczaneden bugun 3.gun sonuç cok super harıkaaa sıvılcelerım tek tük kaldı yuzumde guneş lekelerı vardı onlarda hafıfledı 3 gunde super yanı :) bukadarda erken sonuç beklemıyordum dogrusu cok mutluyum hatta cevremdekılerde farkettı senın yuzun parlamış canlanmış sıvılcekerınde gıtmış demeye başladılar devammmm bıkmak yok arkadaşlar belkı bu cıltten cılde farkedıyordur her cılt farklı cunku ben hemen etkısını gordum sız belkı daha gec gorursunuz ama mutlaka goruceksınız gecıcek :) benım yaptırdıgım karısımda sarı tutuncu gıbı bırsey ama bunun renklede ılgısı yok bence renkle ılgısı olsaydı ben gormezdım etkısını :)
nasıl kullanıyorsunuz bu suyu günde kac defa yuzumuze surcez arkadaslar hepsini okuyamadım kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?