Arkadaşlar ben 3 gündür kullanıyorum ve eşim hemen farketti yüzümdeki değişmeyi :) ama daha çok erken tabiki kesin sonuç için.
koku sorunu yok yani hiçkimse rahatsız olmaz kokusundan.ilk sürerken sadece aseton kokuyor okadar.
ben eczaneye 8 tl ye yaptırdım
gerçekten yüzünüzdeki bütün kirleri çıkartıyo şok oldum toniklerden çok daha fazla çıkartıyor hemde.cildim benim yağlı ve bunu dengelediğini hissediyorum.
ben antibiyotik kullanmıyorum çünkü doktor kontrolünde olması gerekir sadece suyu deniyorum.
sürerken hafiften yanma oluyo ama hemen geçiyor ve cildimde en ufak bi kızarıklık tahriş olmadı
umarım bilgilendirmişimdir.
kullanmaya devam edicem tamamen kurtarabilecekmi bakalım :)
unutmayın her ciltte sonuç vermeye bilir.çünkü her cildin özelliği farkı sorunuda farklı olabilir yağlı kuru cilt,ergenlik sivilcesi,akne,iltihaplı,çok hassas cilt v.s. bu nedenlerden dolayı bence bazı arkadaşlar sonuç bulamıyo.
ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. FORUMDA DOLAŞIRKEN BENİMDE YILLARDIR KULLANDIĞIM KARIŞIMA BENZER BİR KARIŞIM GÖRDÜM. BENİM DE UCU BEYAZ OLMAYAN İLTİHAPLI SİVİLCELERİM VARDI. İÇLERİ KASKATI OLUYORDU VE ÇOK UZUN SÜRE (YAKLAŞIK 2 AY) SURATIMDAN KAYBOLMUYORDU. KAYBOLSA BİLE MORA YAKIN RENKTE İZLERİ KALIYORDU. FONDÖTEN KAPATICI VS SÜMEDEN DIŞARI ÇIKAMIYORDUM. GİTTİĞİM CİLT HEKİMİ BANA BU TARİFİN ASETONSUZ VE MİKTARLARI FARKLI BİR TÜRÜNÜ VERDİ. ÇÜNKÜ ANLADIĞIM KADARIYLA BU ASETONLU TARİF VE ANTİBİYOTİK ÇOK DAHA CİDDİ DURUMLARDA KULLANILIYOR. BENİM TARİFİMİ EĞER SABAH AKŞAM SU YERİNE CİLT TEMİZLİĞİ AMACIYLA KULLANIR VE UNUTMADAN HER GÜN YAPARSANIZ 10 GÜNDEN İTİBAREN FARKI GÖRECEKSİNİZ.
2 g salisilik asit
2 g rezorsin
200 cc gül suyu
200 cc alkol
eczanelerde yaklaşık 10 tl'ye yaptırılıyor. ve bir şişe çok uzun süre gidiyor. Özellikle önümüz yaz olduğu için aseton (di metil keton) çok ciddi hiç bir şekilde tedavi edilemeyen akne rahatsızlığınız yoksa, güneş ışınlarına maruz kalınca yüzünüzde lekelenmelere ve dokularda renk kaybına yol açacaktır. rezorsin cilt dokularını sıkılaştırma özelliği gösterirken, alkol dezenfektan olarak görev yapar. gül suyu cildi sıkılaştırma ve parlaklık verme özelliğindedir. kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim... sivilcelerinizden kurtulmanız dilekleriyle... ben kurtuldum çok şükür:):):)
Canım bunun yanında başka bi ilaçda kullandın mı?
canım sabah akşam bu ilacı pamukla cildime uyguladım. ayrıca her gün 1 defa külürlü katranlı sabunla yıkıyorum cildimi. ve haftada 3-4 kere de sodayı tonik niyetine kullanıyorum. gerçekten cildim harika oldu. sivilce problemim kalmadı hiç. bir kaç tane leke kaldı onlarda yavaş yavaş geçiyorlar. tavsiyem cildi sürekli temiz tutmak. bu ilacı mutlaka kullanmalısınız...
kızlar benm svlcelerim genellikle regli dnmelerimnde alın burun bıyık bölgemde ve çenemde yani T bölgemde çıkarlar çkrsa belki bikaçtane ynağımda çkar.regli dnemi dşındada ara ara bikaç tane çıkar.ben bu suyu hazırlatıp kulanırsam sadece sorunlu bölgeye yni T bölgeme kullansam olurmu?onun dışında yüzümü yıkamıcam sabah akşam bu suyla silicem öle değilmi.Ama dediğim gibi öle büüyük kcoaman iltihaplı flan sivilcelerm yok regli dnemlerinde çkan ve onun dşdna ara ara bikaçtne çkan küçk sivlcelerim var.Sİzce sadece o blgelere kullanıyiim?deneyneelr cvplarsa çok sevinirim.herkese gçmş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?