Canım,kimseyi yanlış birşeye sevketmek istemem.Ama suyu kullanmış ve sivilcelerine veda etmiş kişi benim.Cildim de çok şükür bebek gibi.Aseton,kezzap gibi bir şey değil ki,cildi yaksın.Üstelik küçük bir pamuğa biraz aseton alıp,yüzünde korkmadan deneyebilirsin.Hem zaten öyle olsa,ellerimiz,tırnaklarımız yanar mahvolurdu.Ayrıca,bu da çok önemli,bu reçete,kocakarı reçetesi değil,doktor(Rahmetli) Avni Bakkal tarafından verilmiş bir reçetedir.Ama,kimseyi zorlamak gibi bir durum olmasın.Ben sadece,tavsiye ettim.Dileyen alır kullanır,dileyen kullanmaz.Herkesin kendi bileceği bir şey.
ne kadar bu suyun fiyataı ??
Arkadaşlar günde 2 lt su içtim ve sivilcelerim uçtu gitti:)Ben de bir ara çoğalmışlardı.Vücuttaki yağ-asit dengesini sağlayamadım muhtemelen ayda yılda su içenlerdendim ben de.2 lt den fazla da içilebilir faydası var zararı yok sonuçta.Söylemesi...
selam arkadaşlar. bitki derman akneseti ni kullanan var mı aranız da ?varsa lütfen neticeyi yazarmısınız .çok memnun olacağım... bu seti bende aldım kullanıyorum ama kızarıklık yaptı biraz bıraksammı diye düşünüyorum .çaresiz kaldım. tşk ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?