kizlar ben yeni katildim aranizakonuyu bastan beri yani hemen hemen her sayfayi okudum ve bende denemek isterdim bu suyu fakat hamileyim acaba sakincasi varmidir?
merhabalar,
yerinizde olsam kullanmazdım... zararı olsun olmasın... riske atmaya ne gerek var...
sevgiler.
mukumcum öyle diyorsunda canim birde cildimi görsen 20 sene olcak sifa bulamadim
yüzüm delik desik oldu kirmizi kirmizi lekeler bu suyu okuyunca deneyim dedim ama bebis bekledigim icin bi sorim dedim tabiki hemen denemicem doktora da radevu alinca danisicam insaALLAH olmassada 7 ay sonra hayirlisiyla denerim artik insaALLAH :)
anladım meysanurcum, çok iyi anladım hemde. :) ama bebekler o kadar bize muhtaç ki, amaaaann bir 7 ay daha kalıversin be ne olur ne olmaz diyesim geldi.. :)
ama içeriği düşününce öyle pekde zararı dokunacak birşey yok aslında. tabi doktora danışmak lazım yinede. Doktor yok kullanma derse. sen sadece gül suyu alıp, gül suyu ile cildini sabah akşam silebilirsin bence tonik niyetine... gül suyunun yalnız başına bile çok iyi geldiğini biliyorum.
sevgiler.
Slm Kızlar,
6 gündür kullanıyorum bu karışımı.Eczacı yapmamakta ısrar etti ama sivilcelerimden o kadar bunaldım ki doktor verdi dedim. Aslında çok fazla sivilce problemim yok doktorların takmayacagı cinsten ama her zaman yüzümde 1 ya da 2 tane muhakkak oluyor. Pürüzsüz bir cildim olmasını o kadar özledimki aseton falan tereddüt etmedim kullanmaya başladım ancak yüzümde şuan daha çok sivilce var herkes ne oldu die soruyor, gözeneklerimde bayagı acıldı.Bu arada sivilcelerimin cıkma sebebi malum dönemime denk geldi acaba ondan mı? Sizce ne yapmalıyım kullanmaya devam etmeli miyim?
Sanırım haklısın fyzckr çok mantıklı zaten sivilce kremi, peeling kullandığımda da sivilce çıkıyordu. Kullanmaya devam edicem inş. olumlu sonuç alacağıma inanıyorum.
hamile olanlar hic bu suyu kullandimi hamileliginde ??? bir tuaf oldu soru ama
kontrole gittiğiniz zaman doktorunuza danışın bunu. o daha iyi bilir herhangi bir zararı olup olmayacağını.
kontrolle daha cok var gene burda bi sorim dedim belki hamile olan arkadaslardan kullanan olmustur diye neyse kontrolu beklicem artik yada 7 ay sonra ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?