bi bu kalmıştı yapmadığım bari bundanda kusur kalmiim dediiiiiiiiiimm ve naaaaptıımmmmgittim bugünnn bu karışımı yaptırdım .....hoş gerçi biraz pahalıya patladı bana ama neyse...bugünden itibaren gelişmeleri 2-3 güne bir yazıcam...tulişciğimm valla blogunda yazan kremli karışımıda yaptım onuda kullanıyorum 2 gündür...Allah sonumu hayretsin artıkım haa bu arada yaptığım karışımların faydasını görürsem eğer tuliş sana süperr bi süprizim varr bayılacaksınnnnn
Merhaba,
Önermiş olduğunuz ürünü 4 gündür kullanıyorum bence çok etkili ve olumlu sonuçlar gözlemliyorum.Yalnız sormak istediğim birşey var, maksipor tablet kaç mg lık verdi size doktor? Selamlar,
canım öylede 7 lirada bana az geldi ama szilerde öyle yaptırmışsınız. neyse birde 7 liği deniyim o halde. canım birde benim sivilcelerim kistik seninkiler nasıldı. sanırım kistik olunca daha uzun bir süreç istiyor. yalnız kuruyunca düşmesinimi beklicez. ben kabuğunu alınca kanıyor.
Ya kremli karışımı ya bu losyonu kullan birisini seç,ikisini birden kullanma.
Kremli karışımın içinde bepanthene falan var,losyon ise kurutucu ağırlıklı.Biri nemlendirecek,biri kurutacak.Her ikisinden birden fayda göremezsin.
Sivilcen varsa,losyona devam et,sivilcelerinden kurtulunca,akşamları krem karışımı kullanırsın.
Sürprizini merak ediyorum bu arada,naapcan bana eczane açıp ruhsatı üzerime mi yapıcan?Hiç fena olmaz[/QUO
ya bu eczacılar adamı verem eder 10 defa 125 gr dedim aradı beni 12.5 gr olmasın o diyo hala...12.5 gr benim dişimin kovuğuna yetmez didimneyse yaptıda kullanıyorum neyseki..
süpriz dedim yaw miras bırakıcam demedim
Maksipor 500mg.kullanmıştım.Sef 500 de aynı etken maddeye sahip,ikisi de olur.
selam canım belki sacma bir soru ama yıkanırken nasıl yapıcaz su değmiycek demişssin bende yaptırıcam bu karısımı birde benim boyun bölgemdede sivilce var oralarada uygulayabilirmiyim acaba .
canım bunu kullanırken makyaj yapabiliyormuyuz malum akşam makyajı cıkarırkende bu karışımımı kullanıcaz sabun kullanmayın demişsin nasıl olucak bilgi verirmisin bendene ara ara cıkıyor ve izler var onada iyi gelirmi acaba kullanmadığım sey kalmadı valla cevap bekliyorum . sevgiler
keşke bu soruyu sormadan önce,şu an itibariyle YÜZ KIRK SEKİZ sayfadan oluşan paylaşımları okusaydın.kullanıpta olumlu sonuç alan var mı acaba benımde erkek arkadaşım çok muzdarip bu dertten işe yarıyorsa bız de deneyelim :)
Selam,
Öncelikle açtığınız konunun arkasında durduğunuz ve bütün mesajlara titizlikle ve hoşgörüyle cevap verdiğiniz için size teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak size: Maksipor 500 mg kullanmadan önce,kullanırken ve kullandıktan sonra herhangibir test(kan,kolestrol,karaciger...v.b.) yaptırılıyor mu? Bir de siz Maksiporu ne kadar süre kullandıktan sonra kesin çözüme ulaştınız ve doz aşımı yaptınız mı kullanırken? Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler,
tuliş hanım bu suyla yüzü teemizledikten sonra sanki yüz yapış yapış oluyor neden oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?