kızlar ben bu tarifi erkek kardeşim için aldım kardeşim gitti ecz. aldı karşımı 25 tl ye.... yüzü ergenlikden sonra leke leke kaldı mor mor kırmızı kırmızı her yeri... akşam sürdü sabah inanamadık :O belirgin bi şekide açıldığını ve bazısının geçtiğini gördük kesinlike kullanın derim :):)
bendede lekeler değişti.babam sabah akşam gördüğü için beni o daha çok fark etti
ama yine tam olarak geçmedi bu gidişle düzelicek
canım benim için öğrenir misin?nasıl bi karışım neler var içinde?
asetonlu kullananlar yüzlerinin koyulaştığını söylemiş bazıları,asetonla yüz koyulaşması yaşayan var mı? cevap lütfen aldım ama cesaret edemiyorum koyulaşırım diye esmerim bide
asetonlu kullananlar yüzlerinin koyulaştığını söylemiş bazıları,asetonla yüz koyulaşması yaşayan var mı? cevap lütfen aldım ama cesaret edemiyorum koyulaşırım diye esmerim bide
arkadaşlar asetonla yaptırdığınız su ne renk?
Ben de aldım bu karışımdan, yalnız içine aseton yerine salisik asit koydurdum. Asetondan çekinenler için tavsiye ederim. Bu karışımı da bana doktorum vermişti 2 sene önce ben tarifi kaybetmiştim, burda yeniden buldum, çok sağol tuliş. opuyorumnanaktan
yüze kullanabiliyorsa tabiki başka bölgeyede kullanılır ama dikkat etmek lazım eğer genitalse sadece dış kısımları olabilir bende bu karışımı hazırlattım benim tarifimde şöyle oldu
aseton koydurmaya çekindim
resorchine 8gr
alkol125 gr
salik asit%1 1 gr sanırım
eau de rose 100 gr
akşama eczaneden alıcam karışımlar bu şekilde sanırım doktora yazdırdım asetonun çok sivilceleri olmayanlara biraz ters tepebileceğini söylediler soyma yanma gibi ben azcık arada çıkan ama sonra lekesi kalan sivilceler için yazdırdım
TeşekkürlerPeki eczaneye vermeden önce doktora yazdırmamız mı gerekıyor?Orasını anlayamadım da:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?