Ben bu karışımı Şişli'de bir eczaneye yaptırdım benden 60tl aldı. Oha! dedim;ama yaptırdım bi kere. Yanlış okumadıysam sitede 13 tl ye yaptırdım diye yazan gördüm. Artık giden gitti. Fazla aldılarsa helal etmemmmm. Başladık buün bakalım, hadi hayırlısı. Yalnız bişi sorucam benim şişenin içinden aseton kokusu alıyorum. Başka şeye benzer kokular yok. Sizin karışım nasıl kokuyor?
frezyaa duy beni..ben salisilikli yaptırdım yeni.yanında madecassol kremim var seninki gibi.ben nasıl kullanacağım bu ikisini?sen yüzüne toplam ne uyguluyorsun?madecassolun önemi nedir? benim çenem yandı da o yüzden verdi doktor kremi.sadece salisilik losyonla madecassol mu kullanıyorsun?
Ben bu karışımı Şişli'de bir eczaneye yaptırdım benden 60tl aldı. Oha! dedim;ama yaptırdım bi kere. Yanlış okumadıysam sitede 13 tl ye yaptırdım diye yazan gördüm. Artık giden gitti. Fazla aldılarsa helal etmemmmm. Başladık buün bakalım, hadi hayırlısı. Yalnız bişi sorucam benim şişenin içinden aseton kokusu alıyorum. Başka şeye benzer kokular yok. Sizin karışım nasıl kokuyor?
şu an kafam o kadar karıştıkisalisilik asitlisini yaptırmak istiyorum... geçen doktor bı arkadaşa sordum acide salisilique / rezorcine 2 gr alcohol 200 cc yazdı kagıda verdı..... burdakı tarıfte resorchine 8 gr alkol 125 gr eau de rose 100 gr salisilik asit %1 3 gr var... birde salisilik asit 1.5 gr resorcihine 1.5 gr alkol 50 cc eau de rose 100 cc olan formül var.. hangisini yaptırmalıyım kızlar bi yardımcı olun
bu toniği kullandıktan yarım saat sonra falan cilt yenileyici kremlerim var onları kullansam bi zararı falan olur mu?
başka birşey kullanmaman gerekiyor...
ohaaaa !!! ayılara bak ya !!!.ben asetonluyu 25 tl'ye yaptırdım,salisilik asitliyi de 20 tl'ye yaptırdım.aseton çok fazla kokmuyordu bende,daha çok gül kokusunu alıyordum.benim asetonlu karışımım açık yeşildi cam göbeği yeşil diyorlar ya ondandı,dura dura kullandıkça koyu sarıya dönüşmüştü.şuan salisilik asitli olanı kullanıyorum,bildiğimiz su gibi rengi.
benim karışımım gülsuyu kokuyor hafifdende alkol kokusu geliyor yoğun aseton kokması normal gelmedi bana aşırı koyulmuş olabilir bununda faydasından çok zararı olur gülsuyu kokusu baskın olmalı cildinizi sivilceden arındırıyım derken asetonla yakmanızı isdemem dikkatli kullanın inanın eczacılarada artık güven olmuyor
Sorma! Şu sağanak yağışlı cumartesi günü varya, işte o gün can havliyle attım kendimi ezcaneye , neyse canım başka şekilde benden o para çıkacağına böyle çıkmış oldu :) Tesellim işe yarıyo olması.
9 gün oldu ve niyeyse yalnızca sağ yanağımda çıkan sivilceler artık durdu. Yenileri çıkmıyor. İltihaplı oluşmaya başlayan sivilceleri resmen kurutuyor. Cildimde kuruma da yapmadı. Renklerinde de iyileşme olmaya başladı. Saçlarım sarı ve makyajsız sokağa çıkılmıyor böyle bronz olmadan malum. Ruh gibi göründüğümü söyleyenler duydum makyajlı halimle bile :) Neyse bu reçeteyi kullanmaya başladığımdan beri makyaj yapmıyorum ve buna rağmen saçlarımla yüzüm soluk bir görüntü oluşturmuyor. Bunu da etrafımdan duyuyorum. Bu açıdan da baya işe yarıyor :)
ya bu asetonluyuduymadık hiç diyo yaw.kardeşim eczacı o bile duymadık diyo. ne iştir bu anlamasım alkol-salisilik asit gül suyu yapıyorlarmıs hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?