merhaba,
benim cildimde fazla sivilce yok sadece çenemde çıkıyor ama siyah noktalar yer yer var, denemek istiyorum bunu. birkaç soru sorucam cevaplarsan çok sevinirimm
asetonlu olanı mı aldın yoksa diğer salisilik asitli olanı mı ??:44:
doktora danıştın mı??
maliyet olarak ne kadara geldi aşağı yukarı kafamda bi fiyat olması için soruyorum bunu
son olarak günde bir defa akşamları mı kullanıyorsun ??
bu kadar bitti![]()
Merhaba :) Ben direk formülde yazanı yaptırdım yani asetonlusunu , zaten paylaşan arkadaş Tuliş de yazmış aseton cilde zarar verseydi parmak uçlarımız delik deşik olurdu :) Salisilik asit dediğimiz şey bugün aspirininde içinde bulunuyo yani solüsyon yaptırmana gerek yok biraz suyla ezip eritip yüzüne uygularsan siyah noktalar için güzel bir maske olur :) Kullanan arkadaşlar da asıl formül kadar verim alamadıklarını yazmışlar zaten ben gayet memnunum dediğim gibi hassas bir cildim olmasına rağmen asla tahriş ya da yanma yapmadı :) Doktora danışmadım çünkü içeriğinde korkutacak birşey olduğunu düşünmüyorum ben kimya bölümü mezunuyum ve laboratuvarda sabundan asetona kadar herşeyi yapmış bulunduk :) Aseton korkulacak birşey değil :) Eskiden sivilcemi patlatınca kolonya basardım üzerine içinde alkol var mikrobu sabitlesin yüzümün diğer bölgelerine yayılmasın diye nitekim formülün içinde alkol de var :) Maliyet olarak bana 18 liraya geldi ama şuan Aydın'da yaşıyorum bulunduğumuz yerde en eski eczane biliyormuş bu formülü bulunduğun yere göre değişir ama asla 20 lirayı geçmez diye düşünüyorum :) Son olarak evet günde bir defa makyajımı temizledikten sonra yüzümü bu solüsyonla tonikleyip nemlendirici uyguluyorum bence gözenekleri de sıkıştırıyo yoksa siyah noktalarda bu kadar etkili olamazdı :) Sende gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ve umarım memnun kalırsın,seni rahatsız eden görüntüden de kurtulursun İnşallah :)