Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kullananlara bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim..
bu suyu cilde tonik gibi uyguluyoruz anladığım kadarıyla peki öncesinde temizleyici kullanıyor musunuz yoksa aynı zamanda temizleyici görevi mi görüyor?
ne kadar zamanda etkisini göstermeye başlıyor?
son olarakta karma ama hassas bir cildim var hemen kızaran cinsten yani:)bu suyu kullanmamda bir sakınca olur mu acaba?
Tonik gibi uygulanıyor,sabun,jel vs.. kullanılmıyor. Kullandığınızda cildinizden simsiyah bir kir çıkıyor zaten temizlemeye gerek kalmıyor :) benim çok çabuk etkisini gösterdi ki çok derin ve büyük sivilcelerim vardı. Cilt tipim benim de karma ve hassas ona rağmen hiç bir sorun yaşamadım,tek problem cildim çok kurumaya başladı arada nemlendirici kullanarak o sorunu da çözdüm. Bence kesinlikle deneyin.
hamile olanlar hic bu suyu kullandimi hamileliginde ??? bir tuaf oldu soru ama![]()
Şimdi ilk kez girdim bu başlığa. Hep gözüme takılıyordu biz boşuna mı roaccutane kullandık neymiş bu su diye baktım. İlk mesajdaki linklerden birinde
sivilce formülü - Sayfa 2 - Cilthekimi - Soru Sor
görebileceğiniz gibi, o forumdaki cilt doktoru hamileyken kullanılmaması gerektiğini söylemiş.
rica ederiminşallah pürüzsüz ciltlere kavuşuruz.
![]()
kızlar bende bunu denicem ağrılı sivilceler çıkıyo yüzümde ve doktorlarını çoğunu verdiği ilaç işe yaramadı mesela aknilox jel ve istoreksin jel kullanan varsa bıraksın kesinlikle işe yaramıyo ben denedim ve hüsraannnn
Resorchine >>>>>8gr
Alkol/Aseton(aâ) >>>>125gr
Eau de rose >>>>>100 gr (u.s.ext)= (Bu ekstra kalitede gül suyu demektir)
Bunu olduğu gibi kopyalayıp eczacıya verin,o anlar..Ama yine de hatırlatmamı yapayım,alkol ve aseton eşit miktarda ikisi de 125 er gr.olacak..
ınşallah kullanıp faydasını görenler olursa,buraya yazarlar...
Merhaba Tatlım;
Şu asetan ve alkol eşit miktarlarda toplamda mı 125 gr olacak yoksa ikisinden de 125 er gr mı olacak.?
Solüsyonu 2 haftadan fazla bir süredir kullanıyorum. Önce yüzümdeki sivilceler arttı, cilt kendini temizliyor die dert etmedim ve kullanmaya devam ettim. Tam düzelmeye başladı derken yüzümde 2 sivilce birden çıktı ama bunu bir önceki gün fondoten sürmeme bağlıyorum. Size tavsiyem makyaj yapmayın ben sadece göz makyajı yapıyordum ama önemli bi görüşmem olduğu için makyaj yapmak zorunda kaldım.
Bu arada bu solüsyon sivilce izlerine iyi geliyor mu??? Alnımdaki sivilceler iyileşiyor ama izleri çok belirgin şuan. Sivilce izleri için önerebileceğiniz bişeyler var mı?????
Resorchine >>>>>8gr
Alkol/Aseton(aâ) >>>>125gr
Eau de rose >>>>>100 gr (u.s.ext)= (Bu ekstra kalitede gül suyu demektir)
Bunu olduğu gibi kopyalayıp eczacıya verin,o anlar..Ama yine de hatırlatmamı yapayım,alkol ve aseton eşit miktarda ikisi de 125 er gr.olacak..
ınşallah kullanıp faydasını görenler olursa,buraya yazarlar...
Merhaba Tatlım;
Şu asetan ve alkol eşit miktarlarda toplamda mı 125 gr olacak yoksa ikisinden de 125 er gr mı olacak.?
ilk sayfalara dikkatlice göz gezdirmediniz sanıyorum. ikisinden de 125'er gram diye belirtmiş. ben de o şekilde yaptırdım. ilk sayfalara dikkatlice göz gezdirip emin olun öyle yaptırın.![]()