bende sizler gibi binbir soruyla yaptırdım bu karışımı..acaba?? acaba?? acabalar öldürdü beni. Ama yüzüm öyle kötü olmuştuki artık çaresiz yaptırmak istedim yoksa roc. başlicaktım...ilk başlarda çok memnundum herşey iyi gidiyordu ama daha sonra yüzümde ciddi bi sivilce artışı oldu ama ben kullanmayı kesmedim çünkü yıllardır sivilce problemi yaşayanlar bilirki kullandığınız ilaçlar önce cildi kusturur..nihayetinde benimkide öyle oldu. cildimin altındaki bütün pürüzler yokoldu. o aylardır görünürde olmayan ama yüzüme dokunduğumda parmaklarımla hissettiğim bütün pürüzleri sivilce olarak kusturdu bu solüsyon. ben başlayalı bu ay sonunda tam 1 ay olucak. başlangıçtan beri cildimde ciddi gelişme var fakat ben 1 ay daha tedavi etmek istiyorum. sabah akşam cildime normal tonik gibi sürerek sadece bu suyla temizledim. ve makyaj yapmadım. ilaçta kullanmadım. benim aldığım eczanede 28 tl tuttu ama listeye bağlı kaldılar herhangi başka bişey koydurtmadım içine. bu bi tedavi süreci ve 3 günde bitmiyor ne yazıkki. ama bittiği zaman o kozmetiklere ve ilaçlara döktüğünüz paralara acıyorsunuz. ben yeminliyim artık asla o kremi bu kremi şu kremi almam. benim cildim iyileşiyorsa emin olun sizinki hayli hayli iyileşir :) önemli olan şey şu bu suyu kullanırken yüzünüze ekstra başka hiçbirşey KULLANMAYIN!!!! krem sabun jel vs. hiçbişey. zaten bi süre sonra onları ziyadesiyle kullanacaksınız bi süre sabredin sadece...ben dediğim gibi o koca sivilcelerle gezdimde makyaj bile yapmadım :) yüzümün 1 aylık tedavi sonrası durumu mükemmel denebilecek düzeyde. lekelerimde bariz açılma var sivilcelerim geçti yeni çıkanlarda geçior. zaten sanırım son sivilcelerde onlardı. 1 ay daha devam edip sonra aseton ve alkol oranını azaltıp normal tonik olarak kullanmaya devam edeceğim ben. haa bu arada zaten tedaviden sonra makyaj malzemesi kullanmak için sebebinizde olmuyor...
su bile surmicez mi arkadasim?