cevabınız için teşekkür ederim bende bir deneyeceğim ama açıksası umutlu değilim çünkü kullanmadığım ilaç kalmadı. ömür boyu sivilceli olmak düşüncesi ile dahada çok çıkıyor yüzümde.
Bahsettiğin krem hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama benim tavsiyem enginar tabletleri ve kayısı yağı... enginarı tavsiye edilmesine rağmen denemedim tam bir şey söyleyemeyeceğim ama kayısı yağını kullanıyorum ve çok memnunum hem sivilceleri yok ediyor hem cildi parlatıp acayip bir güzellik veriyor. Eğer cildin de çok iz varsa kimyasal peelingi öneririm (uzman hekim tarafından tabiiki) cildin bebek cildi gibi oluyor. Umarım faydası olur, kolay gelsin...
merhabalar.
benim yüzüm liseden bu yana aşırı yağlı ve sivilceli geçen sivilcelerin de çil gibi lekelri kaldı yüzümde o yüzden bir arkadaşım acnelyse kremi tavsiye etti yüzdeki ölü derinin soyulmasını ve sivilcenin kurumasını sağlıyormuş kullanan varmı acaba. acilen bu lekelerden kurtulmak istiyorum
yüzüme denemediğim gitmediğim cildiye kalmadı ama asla pürüzsüz bir cilde kavuşamadım kötükedihüso
herkese sevgiler hoşçakalın..
arkadaşlarrr kullanmadığım krem maske kalmadı, 1 senede geçmeyen sivilcelerim 1 haftada her akşam seyrelterek sürdüğüm elma sirkesi sayesinde geçt üstelik lekeleride görünür derecede açıo tavsiye ederimm, yaşasın elma sirkesi :lepi:
slm,elma sirkesini ne ile seyrelttiniz?bide ölçüsü nedir ne kadar sirke?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?