- 9 Ocak 2015
- 84
- 16
- Konu Sahibi papatya_44
arkadaşlar su an 21 yasındaım ve 15 a6 yasımda yuzude sıvılcelenme olmaya başlamıstı.denemedığım yol yontem kalmamıstı.gittigim doktor benzamın yazıyordu ama araştırınca uzun sure kullanınca erken kırışıklığa yol acıyormus. guzellıkı merkezıne gıttım ama yaptığı peelıng sonucu yuzum daha da berbat oldu ve psikolojım ıyıce bozulmaya başlamıstı.bı yakınımızın aracılıgı ıle özel hastanede herkesın ıyı dedığı bı doktora gııttm.doktor roccutan yerıne vitamınlerle beraber tedavımı yurruttu ve sıvılce tedavısınde sabırlı olunması gerektıgı ve yanıt almak ıcın 6 ay kullanmam gerektıgını soyledı ve tedavıye basşladık.
ilk ay:babe nın yuz yıkama jelı avicap(a vit) evicap(e vit) atarax tetradox ve ısmını hatırlamadığım krem vermıstı her ay kontrole gıdıyordun.ılk ay cok ıyıleşme olmadı ama daha sonrakı aylar baya fark oldu.diğer zamanlar ısotrın aynı ılaçlar ve neutrıgına yuz yıkama jelı kullandım.giderek sabuna gecmeyı palanlıyorduk.en son natty softtun aknelı cıltler ıcın sabununu kullandım.en az altı aydı ama bn garantı olsun dıye bır yıl kullandım ve sabrettım.ve sıze su kadarını soyleyeyım yuzzum puruzsuz oldu:)
ara ara cıktı ama ben sabunumu kullandım gectı.şimdi de hergun sabah akşam duzenlı sabun ıle yuzumu yıkar ardından gul suyu tonıgımı suruyorum:)
ilk ay:babe nın yuz yıkama jelı avicap(a vit) evicap(e vit) atarax tetradox ve ısmını hatırlamadığım krem vermıstı her ay kontrole gıdıyordun.ılk ay cok ıyıleşme olmadı ama daha sonrakı aylar baya fark oldu.diğer zamanlar ısotrın aynı ılaçlar ve neutrıgına yuz yıkama jelı kullandım.giderek sabuna gecmeyı palanlıyorduk.en son natty softtun aknelı cıltler ıcın sabununu kullandım.en az altı aydı ama bn garantı olsun dıye bır yıl kullandım ve sabrettım.ve sıze su kadarını soyleyeyım yuzzum puruzsuz oldu:)
ara ara cıktı ama ben sabunumu kullandım gectı.şimdi de hergun sabah akşam duzenlı sabun ıle yuzumu yıkar ardından gul suyu tonıgımı suruyorum:)