Sivilceli Ciltler Sivilcem:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.848
10.116
408
Merhaba. Herkesin bildiği ilaçlardan kullanıyorum. Normalde tedavimin bitmesi 6 ay ama doktor ben bazen 1 ay uzatıyorum dedi.
Şuan 7.ayıma girdim ama halen sivilcelerim çıkıyor. Kendimi bildim bileli taş çatlasa 5-6 kez iltihaplı sivilcem çıktı diğerleri hep beyaz. Siyah nokta vs. Siyah noktalarım temizlendi ama sivilcem çıkmaya devam ediyor. Kan değerlerim de normal. Çok üzülüyorum.
Böyle bişey yaşayan var mı?

Tam olarak bu degil ama roaccutane disinda her seyi ben de denedim. 28.5 yasindayim 12 yasindan beri suren bir dert benim icin. Hic bir yolu yok. Yediklerime dikkat etmeyince aninda cikiyo daha fazla bunu netlestirdim. Hic beklemedigim anlarda da cikiyo ama. Soyle bi cozum olabilir belki dermokozmetik urunlerle bi rutin olusturulmali bunun yani sira cikan olursa da ciksin deyip gecmeli. Ben la roche pasay'dan cok memnunum ama biraz tuzlu geldi bu ara sudocrem de cok faydali diye duymustum onu deniyorum gratisin bir temizleme jeliyle su an fena gitmiyo. :KK28:

Karaciğer enzimlerinize baktrdınız mı benim karaciğer yaglanması sonucu cıkıyordu roaccutane tedavisi bittikten sonra 5-6 ay sonra yine sivilcelendim sonra yediklerime dikkat edince kesildi çok şükür arada stresten 1 tane falan çıkıyor

Back
X