Sivilceli Ciltler Sivilceye 1 ayda kesin ama kesin çözüm denendi

• Konu Sahibi Konu Sahibi redl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

redl

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
184
7
318
İzmir
öncelikle bunun nemenem bi dert olduğunu benden başaka kimse bilemez
çözümü 2 liralıl bi çay ve kabak çekirdeği şaka gibideilmi
bende zoriatin mi ne yanlış yazmış olabilrim ondan son anda kılpayı kurtuldum
gülben ergenin programına çıkan bi aktar ver bay onu tesadüf eseri dinlerken
dedim bende deneyim ve kızlar allahım inşallah denersiniz
.sivilceler kuruyo ama oyle yüzü geren bi kuruluk değil süper ötesi bi nemlilikle veriyo
.siyah noktolar içten kapanıyo
.gözenk kalmıyo ortada ve bu dedşklerimi fazlasıyla yapyo
çuha çiçeği çayı yanında 40 yda 50 tane kabak çekirdeğiyle yiyince of
günden güne nemlenen bi cilt oluyo bu çayı internette araştırdıgğmda çinkoyla alındığnda sivilceleri yok ettiğini
yazıyodu hakkatende sivilceli nemlendiricilern içinde hep zinca yanı çinko elemnti var yanı doğru
o ilcı lütfen ama lütfen kullanmyın ve türevlerini ilaç yurt dışında yasaklanmış ve kullananların 5 yıl çocuk yapmalrına
izin verilmiyomuş düşünün gayrı nasıl kurutuyo içmizi ve ayrıca kullandıktan sonra 1 2 yıl sivilce yok sonra
tekrar hortluyolar arkadaşım kullandı ondan biliyorum umarın bunu okur ve yaparsınız sivilce piskolojıisini çoooooook iyi bilrm
ve herkes cillop gibi cilttle dolaşırken se böyle fodoten pudrnın arkasına saklarsın yüzünü ve söylemeyi unuttum bi artı olarak
inanlılmaz bi parlaklık veriyo ama öyle yağlı bi parlaklık değil sağlıklı bi cilt paralaklığı ve ya salgısı inanılmaz ama
iananılmaz azalıyo inşallah deneyin 1ay sabredin bir ay sonra yüzdeki etkisini görceksiniz

evet canım aynen öyle ben çayı demliyorum ve yanına 40 50 tane kabak çekirdeği
yanı çinko koykmak günde sadece 1su bardağı içyotum valla banyodan çıkınca leğen büyüklüğünde olan
gözenekler allah diyorum nasıl olur falan derken çayın etkisi araştır internetten inanılmaz küçülüyo
cilt sanki böyle nasıl anlatsam çok güzelleşiyosadiece sabırla 1 ay dene ve sabırla iç ben hergün içiyom 5ayoldu
en azından ialcın bi ton yan etkisinden daha iyi

şimdi canım ben okula gidiyorum sabah erkenden aç karnınamı yapıcaz yoksa sabah yemekten sonramı nasıl yapalım tam bi açıklarsan çok sevinirim çuha çiçeği çayını içip yanında bir avuç kadar kabak çekirdeği yiyicez o kadarmı yani sabah kahvaltı yapmam gerekiyoda günün herhangi bi sahatindemi yapsak yoksa sabah aç karnınamı :)

ya canım ten rengimde bi değişiklik olmadı
sadece sivileler gittiüi için bi pürüzsüzlük veriyo ve gözenekler inanılmaz kapanıyo
cilt mükemmel nemleniyo dediğim gibi 1 ay sabretmek lazım ondan sonra
cidin verdiği cevabı görünce çokkkk sevinceksin tabi ben çinko derken bütün kuru yemişlerde
çinko var ama en çok kabak çekirdeğindey miş yanı ben kasmıyom bazen ynına fındık badem kyup kabak çekirdeğinin
ara öğün yapıyorum günde sadece bi kere içiyorum

yo hayır aç tok hiç farketmiyo sen yeterki günde bidefa iç sabah demişsinya okula gidiyom diye ozaman tabi sabahta
akşamda olabilir ama yanına kabak çekirdeği yani çinko koy ben saat 3-4 gibi ara öğünümü yapıyorum ozaman içiyorum sadece sabırla dene
cildinin nasıl değiştiğini göreceksin bu dünyada benim cildümden yağlı cilt yoktur heralde ya salgısı inanılmaz azalıyo ve 5-6 aydır içiyorum hiç
sivilce yok ayrıca verdiği nemde cabası

peki siyah noktalara faydası varmı ya bunlardan nasıl kurtlcam ben

Akşam sefası çiçeği olarak da bilinen çuha çiçeği en önemli tıbbi bitkilerden biridir. Çuha çiçeğinin bitki çayı olarak kullanılan kısmı çiçekleri ve yapraklarıdır.

Hazırlanışı:

1 fincan için yarım çay kaşığı çuha çiçeği kurusu yeterlidir. Sağlık açısından yararlarından faydalanabilmek için 8–10 dakika demlenmesi gerekmektedir.

Sağlık açısından yararları

Şeker hastalığına bağlı sinir hasarının ( diyabetik nöropati) oluşturduğu belirtileri ( ayak ağrıları, yanma, karıncalanma, kramp ve uyuşuklukları) azaltabileceği ileri sürülmektedir
Egzama belirtilerini ve sinirsel kaynaklı kaşıntılı cilt sorunlarını hafifletir
Akneye bağlı cilt sorunlarına iyi gelir
Saç ve tırnakları destekler
Kronik yorgunluk sonunda olumlu etkileri saptanmıştır
Yaşlanmaya karşı koruyucudur
Alzheimer hastalığına bağlı bellek sorunlarını geciktirir
Adet öncesi sendromunda oluşan ağrılı ve ödemli hallerde, adet döneminde süren ağrı ve şişliklerde, fibrokistik meme hastalığında yararlıdır.
Artritik eklem ağrılarını azaltıp eklemlerdeki kayganlığı artırdığı bilinmektedir.

peki siyah noktalara faydası varmı ya bunlardan nasıl kurtlcam ben

evet şöyleki gözenekleri küçülttüğü için siyah nokta probleimde olmuyor
söylemeyi unuttum benim sırtımda ve kollarımda aşırı sivilce problemi vardı sanki yüz yetmez miş gibi
sırtım ve kollarım şimdi cillop gibi

canım öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ilaç hakkında kesin bi bilgi sahibi olmadan burada insanları yanlış bilgilendirmemelisin arkadaşın kullandı onda farklı etkiler gösterdi diye herkeste aynı sonucu yaratacak değil bu tarz yorumlar ilaç kullananlarıda korkutoyor.ilacı kullananların beş yıl çocuk yapmasına izin verilmiyo gibi birşey yok bunu nerden duydun bilmiyorum sadece ilaç kullanırken yani genelde 6 ay gibi bi süre hamile kalınmaması öneriliyor ki çocuğa birşey olmasın evet ilacın çok fazla yan etkisi var ama senin gözünü kim korkuttuysa iyi korkutmuş yani.yurtdışında yasaklandığını kim söyledi sana allah aşkına..
ben bu ilacı kullandım ve sonuçlarından o kadar memnunumki anlatamam üstelik ilaç biteli 3ay oldu ve hiç bii yan etkisi kalmadı üzerimde.tabi ilk başta korkuyor insan böyle senin yazzdığın gibi yorumları görünce ama korkulacak birşey değil.. vallahi bu kabak çekirdeği şu bu hiç bi faydası olmuyo canım bi ay olsa diğer ay mutlaka yeniden sivilce çıkıyo ben neler denemedim ki.ama en sonunda zoretanin kurtardı beni bu dertten inanın sivilcelerinizle başınız dertteyse tek çözüm bu artık

bunu hergün mü yapıyoruz peki?? mesela her akşam ya da her öğlen şeklinde mi??

ya gözüm korktu falan değil sadece ilacında bı sonu yok kullanan çoğu kişi ilk
1-2 sene hiç bişey yok ama sonra tabiki tekrar çıkıyo yavaş yavaş ben sadece
son ümit aman canım ne kayberim diyerek içtim ama çok şey kazandım sende haklısın kimseye zorla
içiremem sonuçta ama bunuda bi deneyin sonra olmassa enson çare ve ben bana kattığı artılar nedeniyle başlık açtım
cildimi hiç bukadar güzel görmedimdendi denersiniz denemezsinizbu size kalmış tabikide
bunun nasıl bi dert olduğnu çooooooook iyi biliyom

illaki çıkacak canım bunun kesin çözümü yokki.tabiki çıkıyor ama bi t ane iki tane sadece regl dönemlerinde benim demek istediğim bu kadar önyargılı olup insanların gözünü korkutmayın sonuçta bu ilacı kullanan milyon tane insan var ve bu ilacı kullanırken herkes bişey söylediği için insan o kadar stres yapıyor ki..ben etkilerinden çok çok memnunum vallahi.paylaşımınıza bişey demiyorum kuzum tabiki yazarsınız sizde etki göstermiştir benim tepkim ona değl zaten ilaç hakkında böyle kesin yorum yapmanıza

peki canım ne kadar sivilceli bi yüzün vardı çok orta az düzey olarak ? birde bırakınca geri çıkmaya başlıyorlarmı mesela bir hafta ara verdik diyelim ....

siyah noktalar için doktorumda haziran ayında bir tarif verdiler böyle mikrodalgaya koyuyosun 30sn ye yüzüne sürüyosun kabuk gibi çıkartıyo işlemi hatırlıyorum da malzemeler hakkında bilgim yok adını ilk defa duyduğum bi şeyler vardı ama baya yatmıştı kafama ama malzemesi yokkk yaa:26:

Sende sivilce cikmiyorsa ne ala. Insanin yuzunde sivilce cikacaksa her sekilde cikiyor, ne yersen ye. Zoretanin, Roaccutane gibi ilaclar en kesin cozum, bazi insanlarda bir muddet sonra tekrar sivilcelenme basliyor, ama cogunda baslamiyor. Bu ilaclar hakkinda cok yanlis bilgilendirmisler seni, sen de o yanlis bilgileri insanlara aktariyorsun, burda bir arkadasin da soyledigi gibi.

Ben de 10 seneyi askindir sivilce sorunu yasiyorum. Keske bir icecekle, 3-5 tane cekirdek yemekle duzelecek birsey olsaydi bu sorun, keske. Yok canim, ben cok denedim ev urunu sivilce ilaclarini, hepsi gecici cozum. Senin yuzun berraklastiysa, sivilcen cikmiyorsa demek ki cikacagi yokmus, bu yaptiklarini biraksan da cikmaz. Sanslisin yani.

Sivilcesini hicbir sekilde geciremeyenler boyle seylerle vakit kaybetmesin, doktora tedavi olsun. En kesin cozum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…