öncelikle bunun nemenem bi dert olduğunu benden başaka kimse bilemez
çözümü 2 liralıl bi çay ve kabak çekirdeği şaka gibideilmi
bende zoriatin mi ne yanlış yazmış olabilrim ondan son anda kılpayı kurtuldum
gülben ergenin programına çıkan bi aktar ver bay onu tesadüf eseri dinlerken
dedim bende deneyim ve kızlar allahım inşallah denersiniz
.sivilceler kuruyo ama oyle yüzü geren bi kuruluk değil süper ötesi bi nemlilikle veriyo
.siyah noktolar içten kapanıyo
.gözenk kalmıyo ortada ve bu dedşklerimi fazlasıyla yapyo
çuha çiçeği çayı yanında 40 yda 50 tane kabak çekirdeğiyle yiyince of
günden güne nemlenen bi cilt oluyo bu çayı internette araştırdıgğmda çinkoyla alındığnda sivilceleri yok ettiğini
yazıyodu hakkatende sivilceli nemlendiricilern içinde hep zinca yanı çinko elemnti var yanı doğru
o ilcı lütfen ama lütfen kullanmyın ve türevlerini ilaç yurt dışında yasaklanmış ve kullananların 5 yıl çocuk yapmalrına
izin verilmiyomuş düşünün gayrı nasıl kurutuyo içmizi ve ayrıca kullandıktan sonra 1 2 yıl sivilce yok sonra
tekrar hortluyolar arkadaşım kullandı ondan biliyorum umarın bunu okur ve yaparsınız sivilce piskolojıisini çoooooook iyi bilrm
ve herkes cillop gibi cilttle dolaşırken se böyle fodoten pudrnın arkasına saklarsın yüzünü ve söylemeyi unuttum bi artı olarak
inanlılmaz bi parlaklık veriyo ama öyle yağlı bi parlaklık değil sağlıklı bi cilt paralaklığı ve ya salgısı inanılmaz ama
iananılmaz azalıyo inşallah deneyin 1ay sabredin bir ay sonra yüzdeki etkisini görceksiniz
şimdi canım ben okula gidiyorum sabah erkenden aç karnınamı yapıcaz yoksa sabah yemekten sonramı nasıl yapalım tam bi açıklarsan çok sevinirim çuha çiçeği çayını içip yanında bir avuç kadar kabak çekirdeği yiyicez o kadarmı yani sabah kahvaltı yapmam gerekiyoda günün herhangi bi sahatindemi yapsak yoksa sabah aç karnınamı :)
peki siyah noktalara faydası varmı ya bunlardan nasıl kurtlcam ben
.sivilceler kuruyo ama oyle yüzü geren bi kuruluk değil süper ötesi bi nemlilikle veriyo
günden güne nemlenen bi cilt oluyo bu çayı internette araştırdıgğmda çinkoyla alındığnda sivilceleri yok ettiğini
yazıyodu hakkatende sivilceli nemlendiricilern içinde hep zinca yanı çinko elemnti var yanı doğru
o ilcı lütfen ama lütfen kullanmyın ve türevlerini ilaç yurt dışında yasaklanmış ve kullananların 5 yıl çocuk yapmalrına
izin verilmiyomuş düşünün gayrı nasıl kurutuyo içmizi ve ayrıca kullandıktan sonra 1 2 yıl sivilce yok sonra
tekrar hortluyolar arkadaşım kullandı ondan biliyorum umarın bunu okur ve yaparsınız sivilce piskolojıisini çoooooook iyi bilrm
ve herkes cillop gibi cilttle dolaşırken se böyle fodoten pudrnın arkasına saklarsın yüzünü ve söylemeyi unuttum bi artı olarak
inanlılmaz bi parlaklık veriyo ama öyle yağlı bi parlaklık değil sağlıklı bi cilt paralaklığı ve ya salgısı inanılmaz ama
iananılmaz azalıyo inşallah deneyin 1ay sabredin bir ay sonra yüzdeki etkisini görceksiniz
ya gözüm korktu falan değil sadece ilacında bı sonu yok kullanan çoğu kişi ilkcanım öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ilaç hakkında kesin bi bilgi sahibi olmadan burada insanları yanlış bilgilendirmemelisin arkadaşın kullandı onda farklı etkiler gösterdi diye herkeste aynı sonucu yaratacak değil bu tarz yorumlar ilaç kullananlarıda korkutoyor.ilacı kullananların beş yıl çocuk yapmasına izin verilmiyo gibi birşey yok bunu nerden duydun bilmiyorum sadece ilaç kullanırken yani genelde 6 ay gibi bi süre hamile kalınmaması öneriliyor ki çocuğa birşey olmasın evet ilacın çok fazla yan etkisi var ama senin gözünü kim korkuttuysa iyi korkutmuş yani.yurtdışında yasaklandığını kim söyledi sana allah aşkına..
ben bu ilacı kullandım ve sonuçlarından o kadar memnunumki anlatamam üstelik ilaç biteli 3ay oldu ve hiç bii yan etkisi kalmadı üzerimde.tabi ilk başta korkuyor insan böyle senin yazzdığın gibi yorumları görünce ama korkulacak birşey değil.. vallahi bu kabak çekirdeği şu bu hiç bi faydası olmuyo canım bi ay olsa diğer ay mutlaka yeniden sivilce çıkıyo ben neler denemedim ki.ama en sonunda zoretanin kurtardı beni bu dertten inanın sivilcelerinizle başınız dertteyse tek çözüm bu artık
bunu hergün mü yapıyoruz peki?? mesela her akşam ya da her öğlen şeklinde mi??
ya gözüm korktu falan değil sadece ilacında bı sonu yok kullanan çoğu kişi ilk
1-2 sene hiç bişey yok ama sonra tabiki tekrar çıkıyo yavaş yavaş ben sadece
son ümit aman canım ne kayberim diyerek içtim ama çok şey kazandım sende haklısın kimseye zorla
içiremem sonuçta ama bunuda bi deneyin sonra olmassa enson çare ve ben bana kattığı artılar nedeniyle başlık açtım
cildimi hiç bukadar güzel görmedimdendi denersiniz denemezsinizbu size kalmış tabikide
bunun nasıl bi dert olduğnu çooooooook iyi biliyom
evet canım istediğn zaman sadece 1 defa içyosun kabak çekirdeğiyle hergün yani
siyah çay yerine bunu içiyom 5çayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?